Da li pozajmljujete prijateljima svoj auto?

Pojedini vlasnici toliko vole svoj automobil da im teško pada trenutak kada treba da predaju ključeve nekom drugom. Možda se plaše upravo ovakve situacije.

Podeli

Kada je pozajmio automobil od svog prijatelja, Philip G. Aleo iz Masačusetsa nije mogao ni da pretpostavi da će na kraju dana morati da mu objašnjava zašto je njegovo dragocena Chevrolet Corvette iz 1971. uništena.

Aleo je tokom vožnje u jednom trenutku izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo u močvaru pored puta. Ubrzo su na lice mesta stigli policajci i vatrogasna ekipa. Iako voda u tom delu nije duboka, da li zbog šoka, ili nečeg drugog, Aleo je dočekao spasioce sedeći na zadnjem delu vozila.

Međutim, tu nije bio kraj njegovim mukama. Kada ga je policija legitimisala, utvrđeno da je za njim raspisana poternica zbog neplaćenih kazni i nepojavljivanja na sudu, tako da je Aleo na kraju završio iza rešetaka.

Nesreća se dogodila u blizini grada Vels, u američkoj saveznoj državi Mejn, a u udesu na sreću nije bilo povređenih. Ako ne računamo duševne patnje njegovog prijatelja kome je uništen klasičan automobil iz sedamdesetih čija se vrednost procenjuje na 20.000 dolara.

strana 1 od 11 idi na stranu