Razlog za nerviranje: ptičji izmet na čistom automobilu

Francuski humorista i provokator Remi Gajar, bez obzira na to da li izigrava puža u saobraćaju ili glumi saobraćajnu kameru, ume veoma lepo da nas zasmeje.

Podeli

U sklopu promocije filma sa najnovijom kolekcijom smešnih trenutaka, Remi je odlučio da muškarcima zada veoma "nizak udarac" tako što će igrati ulogu džinovskog goluba.

Naime, muškarca retko šta može da iznervira kao pričji izmet na automobilu koji je tek oprao svojim rukama. Snimak počinje na čovekom koji se fokusira na pranje svog Peugeot-a 307.

Kada je završio sa pranjem, uspeo da staruje motor iz drugog pokušaja, zamišljeni vozač nije ni sanjao šta će ga zadesiti na samo nekoliko metara od perionice.

Zamislite sebe u sličnoj situaciji za volanom. Kako biste reagovali?

Film će se u evropskim bioskopima naći od 5. marta.

Ako niste upoznati sa šalama kojima Remi Gajar iznenađuje policajce, sportiste i slučajne prolaznike, pogledajte nekoliko snimaka koje smo izdvojili. Verujemo da ćete se slatko nasmejati.

Ako ne volite saobraćajne kamere, zamislite se u situaciji da u sred noći jedna počne da trči za vama i da vas snima.

Takođe, pogledajte kako Remi Gajar provocira policiju.

Razno

VW poslao poklon Zakerbergu zato što vozi golf

Mark Zakerberg, su-osnivac Fejsbuka, je veoma bogat čovek pa je mnoge iznenadio podatak da vozi Golfa. Kada se ova informacija proširila internetom, kompanija Folksvagen mu je u znak zahvalnosti poklonila posebnu duksericu sa kapuljačom, inače jedan od omiljenih odevnih predmeta programera.

Razno subota 25.01. 16:53 Komentara: 31

Ovako se dočekuje Lamborghini koji košta 3 miliona evra

Skupoceni hiperautomobili, pogotovo oni koji se izrađuju u ekskluzivnim malim serijama, kupuju se više radi prestiža nego zbog uživanja u vožnji. Isporuka jednog takvog vozila je događaj od posebnog značaja za njegovog vlasnika, naročito kada je u pitanju Lamborghini Veneno, kojeg će u svojim garažama imati samo tri čoveka na celom svetu.

Razno petak 24.01. 13:08 Komentara: 72

Belgija: Vozač pio, suvozač duvao u alkometar

Vozač koga je u subotu uveče u Belgijskom gradu Edegemu zaustavila policija zbog rutinskog alkotesta, iako je "malo popio", prošao je bez kazne, pa čak i bez opomene. Kako? Jednostavno - nije sedeo na mestu na kome se vozači uobičajeno nalaze u automobilu.

Razno utorak 21.01. 09:25 Komentara: 23
strana 1 od 11 idi na stranu