VW poslao poklon Zakerbergu zato što vozi golf

Mark Zakerberg, su-osnivac Fejsbuka, je veoma bogat čovek pa je mnoge iznenadio podatak da vozi Golfa. Kada se ova informacija proširila internetom, kompanija Folksvagen mu je u znak zahvalnosti poklonila posebnu duksericu sa kapuljačom, inače jedan od omiljenih odevnih predmeta programera.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 25.01.2014.

16:53

Default images

Ipak, oni koji prate dešavanja oko Fejsbuka možda se sećaju da je Zakerberg do pre nekoliko godina vozio Akuru TSX, kod nas poznatiju kao Honda Akord.

Zašto je Mark odlučio da pređe sa Japanca na Nemca, odnosno na Golfa GTI šeste generacije sa ručnim menjačem, još uvek ne znamo. Zato, znamo da je VW veoma srećan zbog toga.

Toliko su srećni da su odlučili da mu pošalju poklon i da snime spot o tome. U spotu možete videti predstavnika kompanije kako pakuje i šalje poklon Zakerbergu.

Ako želite da vidite kako izgleda poklon za čoveka “teškog” skoro 14 milijardi evra, pogledajte video.



Sa druge strane, većina bogataša ne štedi novac prilikom izbora automobila i često ih doživljavaju kao investiciju. Najskoriji primer je buka koja se digla oko isporuke Lambirghinija Veneno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: