VW poslao poklon Zakerbergu zato što vozi golf

Mark Zakerberg, su-osnivac Fejsbuka, je veoma bogat čovek pa je mnoge iznenadio podatak da vozi Golfa. Kada se ova informacija proširila internetom, kompanija Folksvagen mu je u znak zahvalnosti poklonila posebnu duksericu sa kapuljačom, inače jedan od omiljenih odevnih predmeta programera.

Podeli

Ipak, oni koji prate dešavanja oko Fejsbuka možda se sećaju da je Zakerberg do pre nekoliko godina vozio Akuru TSX, kod nas poznatiju kao Honda Akord.

Zašto je Mark odlučio da pređe sa Japanca na Nemca, odnosno na Golfa GTI šeste generacije sa ručnim menjačem, još uvek ne znamo. Zato, znamo da je VW veoma srećan zbog toga.

Toliko su srećni da su odlučili da mu pošalju poklon i da snime spot o tome. U spotu možete videti predstavnika kompanije kako pakuje i šalje poklon Zakerbergu.

Ako želite da vidite kako izgleda poklon za čoveka “teškog” skoro 14 milijardi evra, pogledajte video.

Sa druge strane, većina bogataša ne štedi novac prilikom izbora automobila i često ih doživljavaju kao investiciju. Najskoriji primer je buka koja se digla oko isporuke Lambirghinija Veneno.

Razno

Ovako se dočekuje Lamborghini koji košta 3 miliona evra

Skupoceni hiperautomobili, pogotovo oni koji se izrađuju u ekskluzivnim malim serijama, kupuju se više radi prestiža nego zbog uživanja u vožnji. Isporuka jednog takvog vozila je događaj od posebnog značaja za njegovog vlasnika, naročito kada je u pitanju Lamborghini Veneno, kojeg će u svojim garažama imati samo tri čoveka na celom svetu.

Razno petak 24.01. 13:08 Komentara: 72

Belgija: Vozač pio, suvozač duvao u alkometar

Vozač koga je u subotu uveče u Belgijskom gradu Edegemu zaustavila policija zbog rutinskog alkotesta, iako je "malo popio", prošao je bez kazne, pa čak i bez opomene. Kako? Jednostavno - nije sedeo na mestu na kome se vozači uobičajeno nalaze u automobilu.

Razno utorak 21.01. 09:25 Komentara: 23
strana 1 od 11 idi na stranu