Probušio 1.000 guma zbog upoznavanja sa ženama

Jedan Japanac dospeo je u zatvor zbog toga što je bušio gume na automobilima koje voze žene kako bi kasnije dobio priliku da započne razgovor sa njima. On bi prilazio ženama nudeći im pomoć oko zamene probušenih guma i, ako mu se posreći, razmenjivao sa njima brojeve telefona.

Podeli

Dvadeset petogodišnji Jošihito Harada (Yoshihito Harada) smislio je na baš romantičan način za upoznavanje žena. Nakon što bi primetio da se neka od njih dovozi sama na parking supermarketa, on bi šrafcigerom probušio gumu na njenom automobilu.

Pošto bi se žena vratila iz kupovine, Harada bi joj prišao i ponudio svoju pomoć. Dok bi menjao gumu, započinjao bi razgovor ne bi li došao do ženinog broja telefona i prilike da joj zakaže sastanak.

Harada je uhvaćen nakon što je jedna od žena kojoj je pomogao da zameni gumu ispričala svojoj prijateljici šta joj se dogodilo. Na njeno iznenađenje, prijateljica je rekla da se i njoj desila identična situacija, nakon čega su posumnjale u prevaru i prijavile slučaj policiji.

Policajci su ubrzo identifikovali i uhapsili Haradu zbog pet izbušenih guma. Međutim on je kasnije na sudu priznao da je odgovoran za bušenje oko 1.000 guma u nekoliko gradova prefekture Ajči. Sajt Rocket News, koji je preneo ovu vest ne navodi da li je strategija mladog Japanca urodila plodom, a bilo bi zanimljivo saznati sa koliko žena je na ovaj način uspeo da zakaže sastanak.

Razno

Ovako se ne pali motor

Video snimci incidenata sa automobilima ponekad su toliko neverovatni da izgledaju kao da su namešteni. Ipak, teško je verovati da bi neko bio spreman da dovede sebe u opasnost od zadobijanja ozbiljnih opekotina, samo da bi snimio ovako nešto.

Razno utorak 30.04. 16:03 Komentara: 17

Da li biste ovo prijavili policiji?

Najvažnija uloga saobraćajne policije je da se stara o bezbednosti saobraćaja. U uređenim zemljama vozači je uglavnom tako i doživljvaju i često su spremni na saradnju kako bi zajedničkim delovanjem unapredili opštu bezbednost svih učesnika u saobraćaju.

Razno četvrtak 25.04. 10:28 Komentara: 36

Civic Type-R u poteri za Nissanom GT-R

Izlazak na krug staze Nürburgring Nordschleife prilika je da vozač stavi na probu mogućnosti svog automobila i svoje vozačke veštine. Za ambiciozne amatere to je šansa da pokažu da svojim automobilom mogu da se takmiče i sa znatno boljim i skupljim sportskim modelima.

Razno utorak 23.04. 08:43 Komentara: 28
strana 1 od 11 idi na stranu