Ko je ogrebao Lamborghinijev SUV?

Otkako je u aprilu 2012. predstavljen na auto-salonu u Pekingu, koncept Lamborghinijevog krosovera, Urus, obišao je svet gostujući na mnogim automobilskim manifestacijama. Poslednju promociju imao je u Pebl Biču, u Kaliforniji, gde je zahvaljujući oštrom oku jednog fotografa uočeno oštećenje na vrhu maske hladnjaka.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 24.08.2012.

12:30

Default images

Iako je ogrebotina zaista mala, ubrzo je postala predmet spekulacija. U javnosti se sada navode dva moguća uzroka oštećenja.

Jedan je da je koncept-prototip Urus zadobio ogrebotinu tokom transportovanja automobila od sajma do sajma.

Nama je, međutim, interesantnije drugo objašnjenje. Prema tom scenariju, SUV prototip namerno je oštetio neki od ljubitelja čuvene italijanske automobilske marke koji smatra da bi serijska proizvodnja Urusa ugrozila reputaciju Lamborghinija.

Šta mislite, koja od ove dve teorije je bliža istini?

Pročitajte više o konceptu Lamborghinijevog krosovera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: