Lukavi, lukavi FIAT

Nije retkost da proizvođači automobila zbijaju šale jedni na račun drugih. U ovom slučaju akteri su FIAT i Volkswagen, a mesto događaja je Švedska, odnosno Google Maps.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 16.05.2012.

19:47

Default images

Kada se u Google Maps-u, iz satelitske perspektive na kojoj se vidi zgrada švedske centrale Volkswagena u blizini Stokholma, spustite na “pogled sa ulice”, očekuje vas interesantan prizor.

Ispred ulaznih vrata u upravnu zgradu, umesto nekog od Volkswagenovih modela, nalazi se jedan FIAT 500.
Nismo sigurni kako se mali crveni FIAT zatekao ispred samog ulaza u Volkswagenovu centralu neposredno pre prolaska Google Street View vozila, ali pretpostavljamo da to nije bilo slučajno.

U dilemi smo samo da li su u FIAT-u pratili kretanje Google vozila koje fotografiše ulice ili im je informaciju o tačnom terminu prolaska automobila sa kamerom dojavio neko od zaposlenih u kompaniji Google.

Kako god bilo, s obzirom na vremenski interval između dva snimanja, crveni FIAT 500 ostaće u dužem periodu “parkiran” ispred sedišta Volkswagena na Google Street View fotografijama. U međuvremenu, očekujemo maštovit odgovor iz Volkswagena.

Pogledajte kako je izgledao marketinški rat između BMW-a i Audija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: