G-Drive – gorivo koje pokreće Vaš automobil

Automobili

Izvor: B92

Petak, 03.09.2021.

13:34

G-Drive – gorivo koje pokreće Vaš automobil
Foto: supergenijalac/Shutterstock

Svi smo upoznati sa činjenicom da je gorivo ključni pokretač motora i odgovoran za njegov pravilan rad. Međutim, ono što je zapravo presudno jeste upravo kvalitet goriva koje koristimo za automobil.

Kako se na tržištu nalazi veliki broj različitih vrsta derivata, uvek smo u dilemi koje gorivo da odaberemo za našeg četvorotočkaša. Međutim, ukoliko se odlučite za G-Drive, naše domaće gorivo kompanije NIS, sigurno nećete pogrešiti.

Proizvedeno po specijalnoj formuli koja omogućava efikasniji rad motora, ali i poboljšava performanse vašeg automobila, G-Drive dokazano produžava životni vek vašeg automobila.

Pažljivo osmišljena formula NIS-ovih stručnjaka sadrži i jedinstvenu termostabilnu komponentu goriva – modifikator trenja koji je zadužen za stvaranje trenja između klipa i cilindra u motoru, a na taj način se unapređuje dinamika motora i povećava njegova snaga.

Pomenuto gorivo sadrži aktivne komponente poslednje generacije koje će vozilu pružiti dodatnu snagu, bolje ubrzanje, ali i profesionalnu zaštitu. Još jedna od brojnih prednosti jeste povećanje obrtnog momenta u širokom spektru broja obrtaja u minuti, što je od velikog značaja za vožnju po terenima sa velikim nagibom.

Svi benefiti G-Drive goriva dokazani su velikim brojem analiza, ali i testiranjem u jednom od najvećih centara napravljenog u ove svrhe. Reč je o Milbrook Proving Ground centru u mestu Milbruk u Engleskoj.

Da li je G-Drive i Vaš izbor?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: