Test polovnjaka: Ford S-Max VIDEO

Na najnovijem testu sajta Polovni automobili našao se S-Max prve generacije sa dizel motorom.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 01.04.2022.

10:09

Test polovnjaka: Ford S-Max VIDEO

U pitanju je takozvani "SAV" model iz Forda, odnosno Sports Activity Vehicle. Iz ovog naziva jasno je da su ambicije Forda bile velike, jer je planirano "pomirenje" MPV karoserije sa sportskim ambicijama. Da li su u tome uspeli, saznajte u videu koji sledi. Testirani primerak je u Titanium nivou opreme, mada zbog godišta prozivodnje nema sve zanimljive elektronske dodatke koje danas standardno srećemo u automobilima.

Veoma praktičan za svakodnevnu upotrebu, Ford S-Max predstavlja ekonomično rešenje za porodice sa više dece ili one ljude kojima je potrebno dosta prostora u svakodnevnoj upotrebi. Vaša zapažanja i utiske očekujemo u komentarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: