Test polovnjaka: Opel Insignia VIDEO

Na testu sajta Polovni automobili bio je model koji se ističe kao pametno rešenje, kako za poslovni, tako i za porodični transport.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 25.05.2021.

15:00

Test polovnjaka: Opel Insignia VIDEO

Opel je u širim krugovima poznat kao proizvođač automobila srednje klase. Na testu se našla naslednica legendarne Vektre opremljena dvolitarskim dizelom iz 2014. godine.

Dovoljno komforna i dokazano pouzdana, Insignia se preporučuje kao pametno rešenje kako za poslovni, tako i za porodični transport.

Iako nije najopremljeniji predstavnik svoje porodice, primerak koji je bio na testu pomogao nam je da shvatimo odakle dolazi velika popularnost ovog modela. Kako se vozi i šta sve ima od opreme, pogledajte u najnovijem testu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

69 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: