1. @(Reziel, 19. avgust 2022 10:05

  Ma skroz je to ok, ali ipak volim da sednem u automobil i vidim kako se osecam za upravljacem. Test voznja takodje. Puno automobila sam preko oglasa hteo da kupim, sve lepo izgleda, ali kad sednem u kola onda se cesto razocaram pozicijom sedenja, komandama, velicinom volana itd.
  (Djordje, 19. avgust 2022 12:29)

  # Link komentara

 2. nije steta, i tako se vec godinama osim malo zgodnijih zena nije imalo sta videti;)
  (novi model - stari model, 19. avgust 2022 10:30)

  # Link komentara

 3. Imam rođaka u Lesteru, Velika Britanija radi u jednom lancu multi-brend auto-salona. Malo pre korone su krenuli sa prodajom automobila on-line. Dakle automobil gledaš preko interneta, slike, video snimci, izveštaj o stanju, servisna knjižica, oprema... Nema baš svaki automobil sve, ali što više informacija i što više zvaničnih to bolje. Kupiš automobil, i dobijaš vreme kada da ga pokupiš u auto-salonu.

  Iako je meni nezamislivo da tako kupim automobil, on kaže da idu, i noviji, i stariji, i jeftiniji i skuplji. Čak mi kaže i da su ostavili mogućnost da odustaneš na licu mesta, što je on recimo mislio da će prerasti u katastrofu. Ali ne, procenat kupaca koji su odustali je jednocifren i najčešće su imali opravdan razlog za to.

  U svakom slučaju ako veruješ podacima na oglasu, što ne bi kupio on-line? Mislim da tome doprinosi i standard, jer ako je kupovina automobila za nekoga usputni trošak, a nekome pet godina "dužničkog ropstva" u neizvesnosti, i to utiče na odluku.
  (Reziel, 19. avgust 2022 10:05)

  # Link komentara