1. Sve ovo je ubiranje para.... Npr. Holandija uzima 140eura u sekundi od svih postojecih kamera plus od ovih pokretnnih, znaci biznis cisti a to sto su vratili OK al vratice to opet sebi za 15 dana
  (Kenan, 16. avgust 2022 02:44)

  # Link komentara

 2. @AI

  Kod nas to ne moze da se desi. Kod nas smanjuju ogranicenja, da bi vise nahvatali
  (kiki, 11. avgust 2022 19:26)

  # Link komentara

 3. @mr
  Ma razumemo se mi odlično. Tupost režima što posao zamene tablica ne može da domisli do logičnih konsekvenci i izvede ga bezbolno i bez greške. Naravno, tupost građana što na to ne reaguju nikako.
  Bitno da se snishodljivo odnese čokolada šalterskim službenicama MUP kad urade nešto što su ionako morale da urade. Hajd' da ne grešim dušu, možda je ta praksa prestala, mada nisam ubeđen, nisam...
  (Al, 10. avgust 2022 19:15)

  # Link komentara

 4. Živo me zanima kad bi ovo moglo da se desi u Srbiji... Da država, pohlepna i svemoćna, prizna da se prevarila i oštetila građane. Ama ne može, prihvatili smo taj ropski mentalitet poniznosti pred žandarskim šalterom i tu nema pomoći. Niko ovde nema nameru da istera na čistac ni ŽĆYX svinjariju s tablicama. To je najočigledniji primer oficijelne tuposti režima (bilo kog režima!) koji će građani morati da plate, i nikom ništa.
  (Al, 10. avgust 2022 10:43)

  Навео си добре чињенице, али си извео погрешан закључак. Није у питању тупост режима, већ је у питању невероватна тупост грађана. Интересантно да се поводом ове будалаштине не оглашавају ни адвокати. Изборили се фрајери за своја права пред државом, шишају грађане на добар дан, и наравно да се не буне против Владе. Само рокај.
  (mr, 10. avgust 2022 17:42)

  # Link komentara

 5. Ovako su napravili grešku na jednom gradilištu na autobanu 3 kod Kelna na što se jedan vozac zalio na sudu pa je sud poništio radarske dokaze za preko 100 000 slucajeva medju kojima je bio i moj,a ocekivao 250€ kazne :)
  (cobo, 10. avgust 2022 11:15)

  # Link komentara

 6. Živo me zanima kad bi ovo moglo da se desi u Srbiji... Da država, pohlepna i svemoćna, prizna da se prevarila i oštetila građane. Ama ne može, prihvatili smo taj ropski mentalitet poniznosti pred žandarskim šalterom i tu nema pomoći. Niko ovde nema nameru da istera na čistac ni ŽĆYX svinjariju s tablicama. To je najočigledniji primer oficijelne tuposti režima (bilo kog režima!) koji će građani morati da plate, i nikom ništa.
  (Al, 10. avgust 2022 10:43)

  # Link komentara

 7. Tema iznajmljivanje automobila je zanimljiva, ali zašto ne postoji mogućnost pisanja komentara. Ja sam par puta pokušao da iznajmim auto i nikad to nije bilo onako kao u reklamnom materijalu, a izbor vozila je bio veoma ograničen. Siguran sam da bi kroz iskustva ljudi koji ostavljaju komentare saznali mnogo više nego iz teksta.
  (Kole, 10. avgust 2022 10:34)

  # Link komentara

 8. Kad bi kod nas promijenili odluku i ukinuli kazne? Odgovor, vjerujem, naslućujete...
  (Gloria, 10. avgust 2022 10:06)

  # Link komentara