Povratak u budućnost VIDEO

Nakon zloglasnog kolapsa kompanije, holivudski hit proslavio je DeLorean, a sada je postao besmrtan.

Pošaljite komentar
 1. "...Motor je bio linijski 6-cilindarski 2.8L skromne snage,..."

  Skromne snage, slazem se, ali motor je V6 navedene radne zapremine.
  (Guliver, 26. septembar 2021 21:51)

  # Link komentara

 2. inception
  Ovaj auto nije ni pravljen za Beograd i Beograđane i slične, tako da je ta priča o čukanju češanju masiranju limarije i jeftinom farbanju smešna. Ako već postoji zamerka što auto nema farbu onda je to okolnost da su svi primerci iste dosadne metalno sive boje. A što se tiče nepouzdanosti motora i ne znam kakve elektronike, nisam čuo za to. Motor je bio linijski 6-cilindarski 2.8L skromne snage, i tu nije bilo nekih problema. Problem je bio sa automatskim menjačem, što je inače generalno problem kod svih auta engleske proizvodnje. Automatski menjač je uvek bio rak-rana i za RR i za Jaguar i ostale Engeleze. Jedina dva brenda koji znaju da naprave valjane automatske menjače su Mercedes i Toyota.
  (Mikica, 26. septembar 2021 06:31)

  # Link komentara

 3. I nije imao servo uptavljac i motao se mnogo tesko al mnogo.
  (Acko, 25. septembar 2021 20:02)

  # Link komentara

 4. Njegov osnivač je bio frustriran i iznerviran činjenicom da automobili u UK brzo zarđaju i strunu zbog vlažne klime i odlučio je da osnuje kompaniju koja će proizvoditi nerđajuće automobile.
  (Mikica, 24. septembar 2021 22:58)
  ---…--

  Sto bi Johna DeLoreana bilo briga za autima u UK? DeLorean je bio Amerikanac iz Michigana koji je radio dugo vremena za General Motors i bio zasluzan za neke od najvecih legendi americke industrije (pre svega Pontiac GTO i Firebird).
  (The Unforgiven, 25. septembar 2021 16:36)

  # Link komentara

 5. Jos samo da iskesira jedan rimejk filma da se snimi i eto mu zagarantovana dobra prodaja.
  (Strokavi mozak, 25. septembar 2021 12:09)

  # Link komentara

 6. Dobarrr bi...bi...
  (KingSRB, 25. septembar 2021 07:38)

  # Link komentara

 7. Najbitnija stvar kod ovoga auta nije spomenuta, a to je da je cela karoserija izrađena od nerđajućih čeličnih limova (kao kuhinjsko posuđe). Po tome je ovaj automobili jedinstven u celoj automobilskoj industriji. Jednostavno ne može da zarđa i strune. Njegov osnivač je bio frustriran i iznerviran činjenicom da automobili u UK brzo zarđaju i strunu zbog vlažne klime i odlučio je da osnuje kompaniju koja će proizvoditi nerđajuće automobile.
  (Mikica, 24. septembar 2021 22:58)


  To je ujedno bio i prodajni adut, ali i jedna od vecih mana pomenutog automobila. Posto auto nije farban, svaki manji udes, pa i popularno "cesanje" automobila je znacilo ili izuzetno skupu popravku tog nerdjajuceg lima ("masiranje" limarije i posle brusenje - da se dobije onaj specifican efekat lima), ili zamenu kompletnog dela, koji je bio visestruko skuplji od onih na normalnih autima. Dodaj uz to krajnje nepouzdane motore i losu elektroniku, i eto rezultata. Da nije bilo filmske fransize "Povratak u buducnost", secali bismo ga se kao kuriozitet. Ovako je obelezio detinjstvo velikog broja mladih koji su odrastali uz te filmove.
  (Inception, 25. septembar 2021 07:14)

  # Link komentara

 8. Jednostavno ne može da zarđa i strune. Njegov osnivač je bio frustriran i iznerviran činjenicom da automobili u UK brzo zarđaju i strunu zbog vlažne klime i odlučio je da osnuje kompaniju koja će proizvoditi nerđajuće automobile.
  (Mikica, 24. septembar 2021 22:58)

  Dva puta kažeš strune. Kaže se istrune ili trune, a ne strune, to ne postoji, odnosno ima neko drugo značenje.
  (Goran Dnevna Doza Bon Jovija, 25. septembar 2021 00:34)

  # Link komentara

 9. Najbitnija stvar kod ovoga auta nije spomenuta, a to je da je cela karoserija izrađena od nerđajućih čeličnih limova (kao kuhinjsko posuđe). Po tome je ovaj automobili jedinstven u celoj automobilskoj industriji. Jednostavno ne može da zarđa i strune. Njegov osnivač je bio frustriran i iznerviran činjenicom da automobili u UK brzo zarđaju i strunu zbog vlažne klime i odlučio je da osnuje kompaniju koja će proizvoditi nerđajuće automobile.
  (Mikica, 24. septembar 2021 22:58)

  # Link komentara

 10. pa kad bi bio na struju i imao savremene elemente bio bi hit plus neka ludačka elektronika stajling iznutra...
  (help, 24. septembar 2021 22:07)

  # Link komentara

 11. Nesto kao Tesla
  (fensi_lik_vracar, 24. septembar 2021 19:14)

  # Link komentara

 12. Scirocco
  (CJC, 24. septembar 2021 19:00)

  # Link komentara

 13. Povratak u budućnost ako se pojave prvi originalni primerci što će biti hit na tržištu te će istog momenta nestati iz prodajnih salona.
  (XXL, 24. septembar 2021 18:31)

  # Link komentara