1. Po stoti put, nisu problem propisi nego što ne važe za sve
  (Milan, 9. april 2021 00:24)

  # Link komentara

 2. Tako i treba. Zamolio bih pripadnike MUP-a da u Dobanovce posalju jedan presretac. Ima jedan ludak sa sivim audijem, jurca po ceo dan i uvece. Ili ce on zavrsiti neslavno, ili ne daj Boze neko ni kriv ni duzan!
  (Shvaba, 8. april 2021 23:55)

  # Link komentara

 3. Da li se bahatom voznjom smatra i ne koriscenja migavaca?
  Niko ili skoro niko, vise to ne koristi. A i oni koji koriste migavac...
  (Zoran, 8. april 2021 23:49)

  # Link komentara

 4. Zbog jednog takvog kojem ne fali ni dlaka sa glave smo supruga i ja ostali trajni invalidi.
  (Si, 8. april 2021 23:36)

  # Link komentara

 5. Koja je kazna za voznju u kontra smeru na auto putu postovani profesore I da li se kaznjava ako putevi poseduju snimak?
  (niko, 8. april 2021 22:24)

  # Link komentara

 6. svi koji se bahate a nemaju strica ili ujaka u policiji ima da istanu bez dozvole..
  (sima-hirosima, 8. april 2021 21:50)

  # Link komentara

 7. "Zato smatram da je ovo jedini način da smanjimo broj saobraćajnih nezgoda i umrlih na putevima" - A da popravite rupe i katakombe na putevima, to vam nije palo na pamet? Znate li koliko puta mi se desilo da ne vidim pesaka jer moram da vozim slalom izmedju beogradskih rupa da bih sacuvao vozilo kako bih i sutra imao cime da idem na posao, sreca pa vozim polako pa mogu da ukocim i da se izvinim ljudima... Ovo vise ne moze da se podvede ni "prilagodjavanju brzine uslovima puta" jer puta nema, zakrpa na zakrpu, dok se svako ugradi nestane i naznaka bilo kakvog kvaliteta asfalta, nakon prve promene vremena od zakrpa na zakrpu dolazimo do rupa na rupu, poenta je da puta nigde nema, nema se cemu prilagoditi brzina! Za bahate vozace se apsolutno slazem sto se kazni tice ali samo pod jednim uslovom, da isti zakon vazi i za mene golju i za bahate politicare i decu bogatasa i funkcionera, kada to uvedete onda cete stvarno drasticno smanjiti broj smrtnih slucajeva na putevima... Prvo sredite pravosudje i potrudite se da zakon vazi jednako za sve... Nakon toga sredite puteve... I tek onda krenite sa rigoroznim kaznjavanjem (a videcete i sami promenu statistike vec nakon prva dva koraka)...
  (sofronije, 8. april 2021 21:22)

  # Link komentara

 8. Možda kao opcija da umesto oduzimanja dozvole uvesti mogućnost otplate za teže kazne i zabrana upravljanja vozilom na period od godinu dana.
  (Max, 8. april 2021 21:13)

  # Link komentara

 9. Napokon nesto normalno. I dopuna, da ako nekoga uhvate da vozi bez dozvole, odnosno da mu je dozvola trajno oduzeta a on i dalje vozi 5 godina robije.
  (BG, 8. april 2021 18:34)

  # Link komentara

 10. Ovo je ok, nbih ja tu nista diro..
  (C i n i k, 8. april 2021 18:24)

  # Link komentara

 11. Zašto država da nagađa ko ima psihijatrijskih problema a ko ne? Odmah nakon prvog oduzimanja dozvole treba uvesti razgovor sa psihijatrom. Svi oni su potencijalni slučajevi. Tek nakon toga omogućiti ponovno polaganje. Razgovor naravno sprovesti u određenoj psihijatrijskoj ustanovi. Za "normalne" to već može biti vid prosvetljenja i da više ne ponove gluposti. Isto i posle drugog oduzimanja. Nakon trećeg, pored trajnog oduzimanja dozvole promeniti i psihijatra kojeg je država angažovala a koji je na primer propustio određen broj "slučajeva". Time se eliminiše i korupcija koja je moguća kod samih psihijatara a i naravno ima i onih koji nisu baš sposobni.
  (SamoHrabro, 8. april 2021 15:10)

  # Link komentara

 12. @Slobodan
  Misliš da će ako naprave neku stazu pijani vozači tamo da idu malo da voze? Ili ovaj što je ubio 12-to godišnje dete? Ili Mitrovićev sin? Ne voze oni brzo i bahato jer nisu imali gde da se izjure. Oni voze tako jer misle da su iznad drugih, zato što njihovo vreme vredi više nego nečiji život.
  Treba da postoji trajno oduzimanje dozvole. Ali više od svega treba da postoji sprovođenje zakona koje je isto za sve.
  (samo kažem, 8. april 2021 15:03)

  # Link komentara

 13. Koja je poenta oduzeti dozvolu kad neko vozi i pored zabrane?? Za te je samo tvorza!!
  (boka, 8. april 2021 14:08)

  # Link komentara

 14. Naviklo to da otima pa to ti je...
  (Kompleksi svuda oko nas, 8. april 2021 12:53)

  Tebi će to očigledno teško pasti? Ćuti nemoj da izglasaju da posle druge tuče završiš na doživotnoj psihijatriji jer nisi sposoban da razmišljaš racionalno ili imaš nekih mentalnih problema. A generalno bi i to trebalo da usvoje i to pod hitno!
  (Sale, 8. april 2021 14:03)

  # Link komentara

 15. Podrzavam. Ko uspe da ostane tri puta bez dozvole stvarno vise nije za volan. A i treba povecati kazne za alkohol i drogu. Nazalost i tada ce i dalje biti dozvoljeno da se gaze devojcice u Ustanickoj itd...
  (ZMN, 8. april 2021 13:41)

  # Link komentara

 16. Umesto što uvodite zakone i gluposti, namestite istim tim bahatim vozačima "mesto" odnosno stazu kojoj mogu da pristupe bez da potroše milion dinara i nećet imati problem sa bahatim vozačima...... Samo pare da uzmete to je bitno, a da uradite nešto kako valja i dolikuje to niste sposobni...
  (Slobodan, 8. april 2021 13:29)

  # Link komentara

 17. Još kada bi definisali koje kategorije spadaju pod bahate vozače. Mislim da li su recimo računa estrada i njima slični koji su, kao što je dobro poznato, pozitivni primeri kulture u saobraćaju.
  (Vot iss yo nem, 8. april 2021 13:03)

  # Link komentara

 18. Veći je problem kupljena dozvola i polaganje preko veze.Vozim preko 30 godina i zaključio sam da mnogo ljudi ima koji nemaju pojma o saobraćajnim propisima onim osnovnim a ne nekim komplikovanijim.Mnogi ne znaju ni saobraćajne znake i to one pored koji svaki dan prolaze.I treba početi kažnjavanje za sporu vožnju,voze 40 gde je ograničenje 80 ili i ako je ograničenje 80 čim vidi policiju on odmah vozi 50 poplaši se i ne zna koliko je ograničenje.
  (sersem, 8. april 2021 12:56)

  # Link komentara

 19. Ne znam u kom slucaju ostaju bez dozvole, ali znam da ako voze u suprotnom smeru autoputem nista im se nece desiti.
  (Jovan, 8. april 2021 12:54)

  # Link komentara

 20. Naviklo to da otima pa to ti je. Kompleksaši, završite neke ozbiljne škole, otvorite firme i počnite da radite u njima, a ne državna jasla i lečenje kompleksa preko vozača od kojih dobijate platu.
  (Kompleksi svuda oko nas, 8. april 2021 12:53)

  # Link komentara