1. @Gradimir
  Malo istorije marketinga:
  U vremenu pre mas medija vrhunac marketinga je sposobni trgovac na pijaci koji priča bajke o proizvodu a zatim izvodi podvalu sa nekim iz grupe okupljenih koji zapravo radi za njega.
  U vremenu TV- a marketing funkcioniše slično, samo sada koriste neku poznatu ličnost i to se zove TV shop.
  U vremenu YT ponovo se vraćaju na navodno prezadovoljne vlasnike koji kače klipove. Moram vas razočarati, ti prezadovoljni vlasnici, ponekad i "nezavisni " novinari su plaćeni od strane proizvođača.
  Imate na ovom sajtu noviji tekst gde su date nešto realniji podatci u skladu sa normama testiranja. Oduzmite od tih vrednosti 15-20% ( iskustva sa SUS) i dobićete realne karakteristike.
   (Milan, 7. april 2020 08:29)

  # Link komentara

 2. @Gradimir
  Tvrdim na osnovu toga što nikada nijedan automobil koji sam vozio nije bio ni blizu ostvarenog na testu. Da budem jasan, nikada ni jedan EV nije testiran sa mojom nogom na gasu, nisam manijak ali ni puž na drumu.
   (Milan, 7. april 2020 00:47)

  # Link komentara

 3. @Milan
  Milane, napisao sam ti da su podaci iz realne upotrebe i pod kojim uslovima. Ostavio sam i link ka tabeli, a na YouTube-u imaš i detaljne video snimke sa testovima. Jesi li ih bar pogledao? Na osnovu čega tvrdiš da nisu tačni?
  (Gradimir, 6. april 2020 19:55)

  # Link komentara

 4. @Gradimir
  Bojim se da podatci koje navodite nisu tačni. U principu takvi podatci se dobiju na praznom drumu sa uključenim tempomatom, u takvim uslovima i moj SUS prelazi 1000km. Opet ponavljam, u stvarno realnim uslovima to pada na 700km.
  Hrvatske kolege su u stvarno realnim uslovima, van sezone ali u uobičajeno dnevno vreme pokušali Teslom S otići od zagreba do rijeke i nazad. Teoretski to je put koji Tesla mora preći bez punjenja. Već u Rijeci su punili jer je baterija bila ispod 50%. Svako odstupanje od idealne vožnje ubrzava pražnjenje baterije, kao i što teoretski moj auto na autoputu troši 4,7l a sa mojom nogom na gasu bude i preko 6l.
  Drugo, ko vam garantuje da punjač čeka samo vas? Šta ako su tamo već nekoliko drugih koji su stigli pre vas? Videli ste na ovom sajtu situaciju kada holanđani u teslama satima čekaju na punjenje u nemačkoj!
   (Milan, 6. april 2020 18:03)

  # Link komentara

 5. @Milan @nedovoljno
  Podaci koje sam izneo su iz realne upotrebe. Norvežanin Bjorn Nyland testira EV, a podatke je stavio i na raspolaganje svima:
  [link]
  Put od 590km do Graza meni zvuči kao idealan za EV. Kreneš sa punom baterijom, imaš 2 zaustavljanja zbog punjenja po, možda, 15-20 minuta. Put je pola sata do 45 minuta duži ali i značajno jeftiniji, što je bitno ako dosta putuješ. Sve to važi za Tesle, za koje postoje u punjači na toj ruti. Za druge bih morao da proverim. Moj kolega putuje 200km dnevno. Samo na razlici u gorivu, na 5 godina, isplativo mu je da pređe na EV. 5 godina dizela njega košta 20-ak hiljada eur. Trenutno vozi polovan dizel vredan hiljadu-dve.
  (Gradimir, 6. april 2020 16:25)

  # Link komentara

 6. @js

  Stvarno!? A to znaci ta engleska rec... Eto da mi ti nisi rekao, zaista ne bih znao... Hvala!
  A ti pogledaj u recniku stranih reci i izraza sta znaci cinizam. ;)
  (nowave7, 6. april 2020 11:28)

  # Link komentara

 7. Vidim da su mnogi izabrali stranu u ovom sporu tko je bolji električni auto ili SUS. I jedni i drugi imaju svoje argumente i djelomično su u pravu.
  Evo malo podataka za razmišljanje.
  Svake godine u SAD-u se održava trka zvana Pikes Peak. To je trka na visoko brdo od oko 4300 m s time da je prosječni nagib veći od 7% i visinska razlika je 1400 m.
  Unazad dvadestak godina u trci učestvuju i električni auti i svake godine su sve konkurentniji. Ne postoje nikakva ograničenja. Možete imati i dva SUS motora ili bilo šta vam padne na pamet. Zadnjih 5-6 godina izmjenjivali su se pobjednici i rekorderi staze. Od 2014. ili 2015. ima podjednako benzinskih i elktričnih među prvih 5 automobila. 2018. je elktrični auto postavio rekord i nijedan SUS ga još nije oborio.
  Trka je na brdo i ima 156 zavoja i duga je 20 km. Od 2012. je cijela asfaltirana jer je do tada bila prva 1/4 staze makadam.
  Inače po novome više nema zamjene baterija na trci Formule E. Vozi se sa istom od početka do kraja.
  Kome pripada sadašnjost i budućnost vjerojatno je svima jasno sviđalo se to vama ili meni ili ne.
  (Ivan ZG, 6. april 2020 09:26)

  # Link komentara

 8. @ Gradimir, 05. april 2020 20:22

  To jos nije dovoljno. Cesto sluzbeno putujem za Graz (2 puta mesecno), odnosno oko 590 km. Sipam u Beogradu, namestim tempomat na 150 km/h (na par mesta se smanji zbog terena i nizeg ogranicenja) i ne sipam do Graza. Stignem na otpilike 1/4 rezervoara. Naravno, vreme putovanja zavisi od granice ali ide izmedju 5 i po i 7 sati. E sad, zamisli da sednem u najbolju Teslu i krenem na ovakav put, da ne pricam na duze distance. To bi zaista trajalo. To jeste buducnost, zajedno sa plug in hybridima (koji su trenutno najbolji ako hocete ekologiju i prakticnost), vodonikom itd. Sama elektricna vozila jos uvek zahtevaju razvoj baterija da bi bila realno upotrebljiva i van grada. Ne putuju svi samo turisticki pa im nije bitno vreme putovanja.
   (Nedovoljno, 6. april 2020 09:13)

  # Link komentara

 9. @nowave7

  Haha ti su upravo rekao sledece: ko te je slagao da je drag racing trkanje? Rec "Racing" prevod sa engleskog : trkanje :) rekao si, ko te je slagao da je trkanje trkanje. Da, trkanje je trkanje :))
  (js, 6. april 2020 08:52)

  # Link komentara

 10. @Gradimir
  Složio bih se sa vama da su podaci koje ste izneli dokazani u realnim uslovima vožnje, problem je da je u stvarnosti domet bar 30% manji a punjača nema dovoljno. Problem je i da ako neko stigne pre vas dugo čekate da vam oslobodi punjač.
  Za moj SUS proizvodjač tvrdi da je domet preko 900km , naravno da u praksi jedva pređem 700km, unervozim se čim mi je domet manji od 150km gde ću sipati. Zamišljam kako je voziti EV gde ste stalno u problemu gde puniti.
  EV će napredovati ako deklarisani domet na autoputu pređe 1000km i ako punjenje na uobičajenim ( najviše rasprostranjenim) punjačima traje do 10minuta. I naravno, cena da bude u skladu sa ponudom, imamo interesantnu situaciju da je visoka cena EV opravdavana cenom baterija. Sada čujemo da je cena baterija spuštena 3-4 puta u 8 godina a cena EV je i dalje besmisleno visoka. S obzirom da EV nemaju najskuplje sklopove sa SUS automobila zaista se postavlja pitanje: čime se opravdava visoka cena EV?
   (Milan, 6. april 2020 08:07)

  # Link komentara

 11. @aca
  Majstore aco, benzin se napuni za 30sekundi a na brzom punjaču se provede 15minuta da bi vozio još 100km. Brzina punjenja pravi razliku!
   (Milan, 6. april 2020 07:55)

  # Link komentara

 12. uvek lambo,nikad tesla
   (sale, 5. april 2020 21:49)

  # Link komentara

 13. @MIlan
  Milane, ako često voziš autoputem, naravno da očekuješ udobnost na koju si navikao. S druge strane, Teslama je vrlo moguće putovati na dugim relacijama. Imaš pun YT putovanja od više stotina pa i hiljada km Teslama. Preduslov je dobra mreža punjača i punjenje pri optimalnom stanju baterije. Pod tim uslovima, Model 3 može dostići prosečnu brzinu od oko 100 km/h, uključujući punjenje. Tu je negde blizu i Audi E-Tron, a Teslini S i X su nešto sporiji zbog starije tehnologije baterija. Što se tiče dometa, pri konstantnih 120 km/h bolji EV imaju domet između 350 i 450 km. Tu spadaju Tesla Model S Long Range, Model X Long Range, Model 3 Long Range, kao i Hyndai Kona i Kia Niro. Oko 300 km su Jaguar I-Pace 90 kWh, Kia E-Soul 64 kWh i neke slabije Tesle. To su podaci koje sam sad proverio. Na magistralnim putevima i po gradu, domet je drastično veći - preko 25%. Pozdrav!
  (Gradimir, 5. april 2020 20:22)

  # Link komentara

 14. @js

  Ko te je slagao da je drag racing uopšte trkanje?!
   (nowave7, 5. april 2020 19:06)

  # Link komentara

 15. Šta ćemo sad ljubitelji tesli i bele tehnike? I SUS tehnologija ima konje za besmislene trke...
  (Mikica, 05. april 2020 17:39)

  ništa, još malo ćemo voziti fosile, a onda će biti zabranjeni. I to je to, vrlo prosto.

  traktor će verovatno biti zauvek dozvoljen na tvoju sreću.
   (jaretina, 5. april 2020 18:08)

  # Link komentara

 16. Pa ako ćemo da poredimo babe i žabe i mlazni motori su vrsta SUS motora (troše kerozin). Stavljaju ameri i mlazne motore na auto pa se takmiče u startu iz mesta. Šta ćemo sad ljubitelji tesli i bele tehnike? I SUS tehnologija ima konje za besmislene trke...
   (Mikica, 5. april 2020 17:39)

  # Link komentara

 17. Treba tesli dati odrešene ruke da napravi kakav hoće auto pa da se fore radi takmiči na trkama tipa: le man , indianapolis , DTM , formula 1 i sl. Tada bi se videla sva inferiornost elektro tehnologije. Lepo su u ferariju rekli: može tesla da pokaže rezultat u startu iz mesta ali posle prvih krivina i na duže staze nema šanse.
   (Mikica, 5. april 2020 17:22)

  # Link komentara

 18. Kupis Teslu i imas isti motor u kolima i u ves masini...
   (ARGENTTO, 5. april 2020 17:10)

  # Link komentara

 19. @Gradimir
  Bitno mi je koliko mogu da pređem sa automobilom, nervira me i premali rezervoar 45l a kamoli autonomija od 200km na autoputu.
  Bitan mi je i dizajn unutrašnjosti, to je ipak nešto što gledam svaki dan
  Bitna mi je pouzdanost i robusnost najvažnijih sklopova, svaka čast tesli ako vode računa o tome.
  Manje mi je bitna preciznost sklapanja i opšti kvalitet izrade, samo je ružno da auto od +50K pati od takvih problema.
  Najbitnije ( kao i 99% populacije) je koliko
  me košta vožnja. Ako mi je auto ograničen na korišćenje u gradu onda je glupo da ga platim 50K kada mi sve to završi i auto od 10K.
   (Milan, 5. april 2020 14:58)

  # Link komentara

 20. U trci na 400m Tesla S ima šanse ali na stazi na 400km razlika bi bila odprilike 200km
  (Milan, 05. april 2020 14:48)
  majstore pero drzi se popravki puntica. v12 sa ovakvim ubrzanjem trosi 2l po km. nije to punto sefe.
   (aca, 5. april 2020 14:54)

  # Link komentara

 21. U trci na 400m Tesla S ima šanse ali na stazi na 400km razlika bi bila odprilike 200km
   (Milan, 5. april 2020 14:48)

  # Link komentara

 22. (Milenijalni genijalni, 5. april 2020 14:21)

  Sve si superiorno i jasno objasnio u par reči, hvala. 🤓
  Inače, ostanite kod kuće i dobro zdravlje.
  Pozdrav
  (He, 5. april 2020 14:47)

  # Link komentara

 23. Kad su elektricni motori bolji i brzi sto formula e nije brza od formule 1? Formula 1 odveze celu trku bez dolivanja goriva a u formuli e moraju da menjaju ceo auto.
   (markonjero, 5. april 2020 14:39)

  # Link komentara

 24. (He, 5. april 2020 13:21)

  Mene je zaista malo, malo (!), sramota. Toliko manevrisanja, izbegavanja odgovora, ignorisanja sopstvenih komentara iznesenih arogantno (odatle kreće ironija (?), sarkazam svakako).
  Toliko frojdovskih ispada, toliko agresije i toliko kontradiktornih stavova, da se osećam kao jedan od poslednjih grande intelektualaca koga više nemamo (advokat Srđa Popović) pred fizički nejakim i rasplakanim članom zemunskog klana.
  Dakle osećam se superiorno i osećam blagu sramotu što moram da se trošim na nejakog i rasplakanog.
  Inače Ferrari California je bazni Ferrari model za kruziranje spuštenog krova.
  (Milenijalni genijalni, 5. april 2020 14:21)

  # Link komentara

 25. Da neko poredi Lambo sa Teslom, a d aje Lambo moj brend?! tužio bih ga
   (Dukeland, 5. april 2020 13:40)

  # Link komentara

 26. (najteze je biti menager)

  Ok, nije sramota tražiti dodatno objašnjenje. Prvo, poenta je da se ne brkaju babe i žabe, tj da se porede automobili iz iste klase i u sličnom cenovnom rangu, a pogotovu iste verzije što se tiče performansi. Dakle zašto P85D a ne 100? Zašto pristrasni zvanični yt kanal proizvođača jednog od automobila koji se porede?
  Evo jednog testa dobro uprosečenih po klasi i karakteristikama, znatno povoljnijih cena.
  [link]
  M3 jedino bolje driftuje😂
  Pozdrav
  (He, 5. april 2020 13:21)

  # Link komentara

 27. @Nemanja

  Opusti se dečko. Tesla je porodični auto a Lambo sportski. Ima i Tesla sportski auto koji bi verovatno još više ponizio Lambo i to bi bilo fer, sportak na sportaka. Ali tuga je kada imaš Lambo i jedan porodični auto te dere u "drag" trci.
   (Smeh, 5. april 2020 12:38)

  # Link komentara

 28. Moram da napišem par reči ovima što Tesle smatraju poluproizvodima...
  (Gradimir, 05. april 2020 11:44)

  nemoj trošiti reč na njih. to su u 90% ljubitelji dizla i to ne onog na pumpi, nego kradenog/švercovanog koji je 30 din jeftiniji nego na pumpi.
  nad njima ironija / sarkazam najbolje prolazi, i na net-u i u real life.
  zato što njihov mentalni sklop ne shvata takvu komunikaciju pa ili ućute ili lupe nešto žestoko i ispadnu još i gluplji.
   (jaretina, 5. april 2020 11:56)

  # Link komentara

 29. Moram da napišem par reči ovima što Tesle smatraju poluproizvodima i veš mašinama. Ako preskočimo prvi Teslin Roadster koji je bio prepakovani Lotus, prvi auto koji su proizveli je Model S - 2012 godine. To je pre samo 8 godina! Za tih 8 godina su proces proizvodnje konstantno unapređivali. Auto proizveden pre godinu dana i danas nisu isti, jer u Tesli mnoge komponente sami proizvode (vertikalna integracija, koju su forsirali od starta) i izmene unose vrlo brzo. Što se objektivnog kvaliteta tiče, imate na Youtube-u snimke kompanije Munro, gde analiziraju novi model Y. Tesla ne štedi na izradi bitnih komponenti. Stavljaju zaštitne bužire čak i na žice male voltaže, gde drugi samo obmotaju izolacionu traku, vešanje je masivnije nego što je neophodno za vozilo ove veličine, kočnice su masivne... Sandy Munro je rasturao i Model 3 i ima njegovih detaljnih analiza po Internetu. Inače, i on je bio veliki skeptik u odnosu na Teslu. Posle rasturanja Modela 3 je postao poštovalac, ali i dalje ne izbegava da ukaže na mane i probleme. Neke od njegovih sugestija su čak i primenili na Modelu Y. Čovek je veliki autoritet u auto industriji, tako da uglavnom radi rasturanja, reversni inženjering i analize vozila za konkurentne kompanije. Od tog posla je napravio i kompaniju. Ako vam je bitno koliki su razmaci između panela i imate problem sa dizajnom enterijera, onda ne gledajte Tesle.
  (Gradimir, 5. april 2020 11:44)

  # Link komentara

 30. Imaš i to na netu i nema nikakve razlike po vremenu, fosili malo brže prolaze krivine ali električni to pegla ubrzanjem na pravcima.
  (He he menager)

  Molim dopunsko objašnjenje.

  [link]
  (Najteže je biti menager, 5. april 2020 11:27)

  # Link komentara

 31. nista gore od avangradne seljacine.
  (vis, 05. april 2020 10:39)

  suva avangarda danas bro
   (jaretina, 5. april 2020 11:03)

  # Link komentara

 32. Babe i zabe ili marketing je cudo.
  Elektromotor ima bolji start posto je to elektromotor i ima obrtni momentat odmah i konstantan prosta fizika nema veze to sa Teslom dakle sa autom Tesla,
  ali dajte vi jednu PRAVU utrku sa krivinam na jednoj sta ja znam F 1 stazi barem 15 krugova pa da vidimo onda gorku istinu.
  (Ja, 5. april 2020 00:08)

  Imaš i to na netu i nema nikakve razlike po vremenu, fosili malo brže prolaze krivine ali električni to pegla ubrzanjem na pravcima.
  Elem, uvek mi je smešno poređenje klasično sportskog fosilka sa el. limuzinom sa pet sedišta i prtljažnikom kao kod karavana sa svojih dve i oho-ho tona a sportnjak tonu i po u vrh glave.
  Oni bi trebalo da se porede sa sportskim el. automobilima, npr. nek stane na crtu sa Rimcem c2 ili teslinim roadsterom.
  (He he, 5. april 2020 10:56)

  # Link komentara

 33. @jaretina

  nista gore od avangradne seljacine.
   (vis, 5. april 2020 10:39)

  # Link komentara

 34. Svi mi sto pisemo komentare ovde cemo u penziju a elektricni automobili i dalje nece biti masovno korisceni...problemi sa baterijama su veliki, cak i da su reseni takve baterije( koje prelaze 1000+km, imaju konst.kapacitet na niskiim temp. brzo se pune itd...) su preskupe da bi se masovno proizvodile a njihova reciklaza je i dalje skup i veoma prljav posao tako da ako je neko vec ekoloski osvescen neka u svoj stari auto stavi uredjaj za TNG/CNG a ne da velica Teslu, koji je po standardima danasnje autoindustrije 'poluproizvod' ...
   (jo, 5. april 2020 10:35)

  # Link komentara

 35. Nisam vozio auto od 2.4 tone i zato pretpostavljam da bi u prvoj krivini Tesla nastavila pravo.
  A zašto da ne nastavi pravo kada joj pravo ide sjajno. Krivine su precenjene, eto pitajte prave stručnjake za brzu vožnju.
  (Mislim da ni Senna ni Hamilton nisu vozili formulu od 2.4 tone, 5. april 2020 10:03)

  # Link komentara

 36. @ kidanje fosila.
  ovi video klipovi su postali tako dosadni.
  (jaretina, 04. april 2020 23:56)

  Slazem se da su ovi testovi dosadni jer u ovome samo ameri mogu uzivati. "Fosil" bi ga pokidao na normalnoj trkackoj stazi sa krivinama. A i ovo... Da nije rec o ubrzanju na stazi od 1/4 milja (400 m) nego na 600 ili 800 m npr. guatala bi Tesla prasinu svaki put! Lambo i ostali supersportski autimobili nisu pravljeni za klince da se loze od semafora do semafora nego za pravu sportsku voznju na pravim stazama. Tu dolaze i drugi kvaliteti do izrazaja... I na kraju krajeva, da ti neko da da biras izmedju ova dva sigura sam da bi izabrao vrhunac auto industrije i zanatstva - Lamba a ne neki poluproizvod kome se ljusti farba i koji nista komplilovano u enterijeru ne znaju kvalitetno da izrade pa su ubacili ogroman tablet.
   (Nemanja, 5. april 2020 08:32)

  # Link komentara

 37. jedva cekam tesla roadster koji ce biti jedan od najdominantnijih auta ikad napravljenih
  (gas gas, 04. april 2020 18:55)

  Cestitam, u zdravlju te sluzio :))
   (general WAR, 5. april 2020 07:48)

  # Link komentara

 38. Nije sve u trkanju na pravcu, voleo bih da neko napravi takmicenje ali po krugu, pa da vidimo onda ko je bolji...
   (Deki, 5. april 2020 02:22)

  # Link komentara

 39. Samo Honda NSX...Samo Honda
  (Romanista, 5. april 2020 01:27)

  # Link komentara

 40. Lamborghini, jer veš-mašinu već imam.
  (Frank Vercauteren, 04. april 2020 23:22)

  ali nemaš da platiš CO2 taksu, tako da o ovim kolima možeš da sanjaš dok gledaš u veš mašinu kako se okreće.
   (aca, 5. april 2020 01:02)

  # Link komentara

 41. Gledao sam dosta ovih drag race sa Teslom. Tesla gotovo nikada nema problema sa traction controlom na startu, svi ostali proklizavaju i zanose na startu. Ocigledno da je Tesla ovde ispred drugih.
  (vlada, 5. april 2020 00:44)

  # Link komentara

 42. Long live - sta mislis ti koliko jenosralo goriva u Lambu. To he ista prica. Tesla je buducnost a ove skalamerije sa onom sumom crijeva zica kablova i kojecrga pod haubom polako idu u muzej. Zivi bili pa videli Lon live
  (achtwn, 5. april 2020 00:40)

  # Link komentara

 43. Stvarno poredite ovo remek delo italijanskog dizajna i nemačke tehnologije sa jednim običnim komadom bele tehnike?
  (Vozač, 5. april 2020 00:35)

  # Link komentara

 44. Ne vidim svrhu ovakvih testova uopšte
  (Long live and David Coverdale, 4. april 2020 23:57)

  srbalj.
  nego da ti objasnim svrhu: da vidiš ono što će uskoro biti samo u muzeju, i ono što će se voziti.
  inače, što ne pokažu rezerovar lamba posle onakva 3 strata, stanje motora i propratnih elemenata.
  i koliko su morali da greju motor da bi imao onakav start? 15 minuta u leru?
  (jaretina, 5. april 2020 00:31)

  # Link komentara

 45. Kupih Aventadora, jer nisam hodlovao. :)
   (Encino, 5. april 2020 00:30)

  # Link komentara

 46. Babe i zabe ili marketing je cudo.
  Elektromotor ima bolji start posto je to elektromotor i ima obrtni momentat odmah i konstantan prosta fizika nema veze to sa Teslom dakle sa autom Tesla,
  ali dajte vi jednu PRAVU utrku sa krivinam na jednoj sta ja znam F 1 stazi barem 15 krugova pa da vidimo onda gorku istinu.
  (Ja, 5. april 2020 00:08)

  # Link komentara

 47. Ne vidim svrhu ovakvih testova uopšte.Sto ne pokazu i stanje baterije kod ovog polu-proizvoda nakon tri starta.Prodaja magle.Ni za 1000 godina tesla nece biti u rangu BMW,Mercedesa a o Lamborghiniju i Ferrariju da i ne pricam.
   (Long live and David Coverdale, 4. april 2020 23:57)

  # Link komentara

 48. kidanje fosila.
  ovi video klipovi su postali tako dosadni.
  (jaretina, 4. april 2020 23:56)

  # Link komentara

 49. Lamborghini, jer veš-mašinu već imam.
  (Frank Vercauteren, 4. april 2020 23:22)

  # Link komentara

 50. Jedina svrha lamborginija i slicnih neprakticnih automobila, je trkanje. I upravo u tome ga je jedan praktican tesla pobedio. Inace moji omiljeni brendovi su volvo, audi i mercedes. Ali tesla je vrhunski brend i uneo je mnoge inovacije u auto industriju. Sa cybertruck modelom su pokazali koliko imaju inovativan i hrabar dizajn.
  (js, 4. april 2020 23:15)

  # Link komentara

 51. Lambo nikada ni nije bio najbrži, konkurenti su uvek malo brži, i Ferrari i McLaren i Porsche.
  Jedino je brži od Astona i Bentleya mada ovi su više lux krstarice.

  No to je kod Lamba potpuno nebitno, auto ima fenomenalan zvuk i karakterističan dizajn već decenijama. Par stotinki gore dole, koga briga -
  ovakve automobile uglavnom kupuju sportisti, glumci i ostali poznati da ih vozikaju po centru grada.
  (Eldorado, 4. april 2020 22:11)

  # Link komentara

 52. Tesla ima snazniji pogon, a razlike na cilju gotovo i da nema. Lambo je supersportski auto, a Tesla limuzina...bas bih voleo da ih vidim kako koji prolazi kroz krivine i za kojim od ta dva automobila se okrecu glave.
   (Kobaja Grande, 4. april 2020 21:48)

  # Link komentara

 53. Interesantno je kako veeme ide meni kaksicni automobili zglwdaju sve vese zastarelo. Kad se hauba otvori i one cevi zice kablovi. Sve mi pocelo delovati kao neka proslost. Cak i novi mideli sa klaxicnim motorom koji izlaze me deliju pateticno.
  (achtwn, 4. april 2020 21:30)

  # Link komentara

 54. I dobi Lambo 2:1.
  (atomci, 4. april 2020 21:16)

  # Link komentara

 55. E al' kad se bude pojavio e-Lamborgini... Tesla će moći samo da se pokloni.
   (dzigi, 4. april 2020 21:14)

  # Link komentara

 56. ne znam..zuji..bzze
  kolica za golf
   (jojufff, 4. april 2020 21:11)

  # Link komentara

 57. Tesla S $100 000 a Lambo pola miliona dolara. I ja bih Lamba pre uzeo. Odma bih ga prodao, kupio Teslu S a za ostatak para kupio akcije Tesle.
  (Drnch, 4. april 2020 19:47)

  # Link komentara

 58. R8.
   (lul, 4. april 2020 19:13)

  # Link komentara

 59. tesla naravno, motori sa unutrasnjim sagorevanjem su proslost i tome se ne treba opirati, jedva cekam tesla roadster koji ce biti jedan od najdominantnijih auta ikad napravljenih
   (gas gas, 4. april 2020 18:55)

  # Link komentara

 60. A lepši i mnogo bolji . . . zna se ko je . . . L a m b o i tačka
   (Marko, 4. april 2020 18:52)

  # Link komentara

 61. Ma super, al opet bi da mogu pazario Lambo :)
   (Shone, 4. april 2020 18:39)

  # Link komentara

 62. Lambo je proklizao na startu. Tesla ima mnogo bolji traction control.
  (vlada, 4. april 2020 18:37)

  # Link komentara