Opel Combo Life dobio N1 verziju

Opelov multifunkcionalni automobil od sada je dostupan i u N1 varijanti svim pravnim licima koja imaju pravo na povrat poreza na dodatu vrednost.

Pošaljite komentar
 1. Bolja opcija je Ford Tourneo Connect N1, cenom ide od 12990 + PDV, imaju cak i automatike sa 8 brzina u lux paketima opreme..
   (sim0, 25. mart 2020 12:17)

  # Link komentara

 2. Meni se ova nova berlingo porodica veoma dopada i bio sam za nju zainteresovan za porodični prevoz, bez razlike na bedž opel, toyota, pežo ili citroen. Ali ... Za citroen ja mislim da ni danas ne postoji cenovnik za putničku (već sano N1 verziju), pežo uvoznik nije hteo da mi da na vikend test vožnju njihov GT Line HDI 130 (drugi diler je imao samo neki baznjak, od koga bi mi se supruga i deca uplašili), Opel je takodje imao izložen samo neki niži paket, Toyota, pak, ni posle više od godinu dana od predstavljanja, nema u ponudi njihov Proace City Verso.
  A svaki taj "bedž" je imao neke svoje posebnosti, koje su ga (meni) činile favoritom. Na kraju sam digao ruke od njih. I još uvek mi malo žao zbog toga. Jer mislim da su to odlična vozila. Ali, blesavo mi je dati 25-26k za nešto što uživo ne mogu ni da normalno vidim pre nego kupim.
  (otac Makarije, 25. mart 2020 11:04)

  # Link komentara