1. Znalac, bilo bi ti pametnije da se potpisujes sa Neznalac. Jesi li odgledao videa? Cisto sumnjam. Bocni jastuci se otvaraju bez obzira prilikom frontalnog udara. Razlog? Da se preventira bilo kakva sansa za nepredvidjenu povredu. Auto je vec totalno ostecen pa nije zgoreg da se otvori sto vise vazdusnih jastuka radi zastite putnika. Danas to praktikuju skoro svi proizvodjaci ali nazalost ne i Pezo. Uglavnom, bitno je da si ti replicirao pa opljuno. Tipicno za ovo podneblje.
  (ljAXE, 12. oktobar 2019 04:17)

  # Link komentara

 2. Neverovatno je da se na Pezou ne otvaraju bocne zavese prilikom frontalnog sudara? Glava u ovakvim situacijama lako moze da udari u bocno staklo ili prednji levi stub. Veliki propust. Danas svaki auto ima bocne zavesice i pravo je cudo da Pezo nije predpostavio otvaranje i bocnih jastuka. Kada sam odgledao videa, po meni, Pezo ovde treba da dobije 3 a ne 4 zvezdice.
  (ljAXE, 11. oktobar 2019 10:50)

  Senzori daju informaciju za komandu da se otvore bocni jastuci, ako senzor registruje bocnu silu oni ce se otvoriti, ako nema bocne sile onda nema ni povreda iz tog pravca.
  (Znalac, 11. oktobar 2019 12:02)

  # Link komentara

 3. Ko bi rekao da BMW osvoji samo 83% za zaštitu odraslih putnika i da mu ona testna lutka ima skroz braon trup kao da je neka starija dačija jer duster nije imao tu boju trupa putnika.
  (solenza, 11. oktobar 2019 11:58)

  # Link komentara

 4. Neverovatno je da se na Pezou ne otvaraju bocne zavese prilikom frontalnog sudara? Glava u ovakvim situacijama lako moze da udari u bocno staklo ili prednji levi stub. Veliki propust. Danas svaki auto ima bocne zavesice i pravo je cudo da Pezo nije predpostavio otvaranje i bocnih jastuka. Kada sam odgledao videa, po meni, Pezo ovde treba da dobije 3 a ne 4 zvezdice.
  (ljAXE, 11. oktobar 2019 10:50)

  # Link komentara

 5. Dosta jadan rezultat za BMW kec za odrasle putnike ?!? Ima li ko gori od njega. Samo ovaj jeep?
  (Miroslav, 11. oktobar 2019 09:07)

  # Link komentara