1. Defender na Nirburgringu.
  Hahaha.
  Sve su rekli.
  Kome stvarno bude trebao pravi Defender, a ima novca za novi, kupice starog i restaurati. Mozda ce na kraju kostati kao novi, ali vredece.
  (Mickey, 21. april 2019 18:54)

  # Link komentara

 2. ''S obzirom na potrebe savremenih vozača, očekuje se da bude jednako pouzdan i na asfaltu, a to sugerišu testiranja na čuvenoj trkačkoj stazi na Nirburgringu.''
  Šta će terenac na trkačkoj stazi?
  (4x4, 21. april 2019 14:06)

  # Link komentara

 3. (Nema tu ni L od legendarno, 20. april 2019 14:28)
  svaka čast
   (jaretina, 21. april 2019 13:23)

  # Link komentara

 4. Nema tu ni L od legendarno. To ce biti jos jedan gradski terenac sposoban da ide malo off-road. Stari Defender je imao sasiju kao kamion (Toyota Tacoma/4Runner, Jeep Wrangler, Mercedes G-Wagen to je legendarno). Novi ce imati nezavisno prednje i zadnje vesanje kao i svi gradski terenci i standardni AWD sistem sa otvorenim diferencijalima. Znaci nema krutih osovina, nema pravih off-road diferencijala koji mogu da se zakljucaju. Standardna mono sasija koja zvoni kao stara kanta posle par hiljada milja provedenih off-road i sa nje sve otpada. Imace vazdusnu suspenziju koja se jako lako kvari i ako creva za vazduh procure na jednom mestu celo vozilo je neupotrebljivo. Ne moze cak ni da se odveze na popravku nego mora da dodje slep sluzba.
  Kostace papreno kao i svi Land Roveri i kvarice se par puta mesecno. Odrzavanje i opravka ce biti potpuno suludi i kostace ruku i nogu. Prodace se u par hiljada primeraka, pocece zalbe i losi komentari jer je auto nepouzdan i tu ce se sve zavrsiti.
  Pogledajte Afriku i Bliski istok, sve Toyote. Pogledajte off-road communiti u USA, Australiji i Zapadnoj Evropi (Toyota/Jeep, Toyota, Mercedes G-Wagen). Land Rover je odavno prestao da pravi terence.
  Kakav je taj "legendarni" AWD od Land Rovera pogledajte ovde: [link] (premotajte na 6.37). Ne moze gradski terenac da se meri sa pravim off-road vozilom kao sto je 4Runner.
  Ovo je auto za bogate mame ovde u USA. Najveca avantura ce biti kupljenje dece iz skole.
  (Nema tu ni L od legendarno, 20. april 2019 14:28)

  # Link komentara

 5. Defender je i pravljen za bespuća. Tako da ne očekujem ništa lošiji novi od prethodnog.
  (Džej, 20. april 2019 12:42)

  # Link komentara