Kia predstavila svoje inovacije na CES 2019.

Kia Motors kao deo grupacije Hyundai Motor Group na sajmu zabavne elektronike CES 2019 u Las Vegasu predstavlja nekoliko novih tehnologija, namenjenih post-autonomnoj vožnji.

Pošaljite komentar
 1. @ (Domaćin, 14. januar 2019 10:17)
  Ne lupetaj i ne siri lazi. Pogresno mesto za lecenje frustracija.
  (Hehe, 14. januar 2019 11:54)

  # Link komentara

 2. Pa ovo je cirkus! Oni se bave sa AI, a motori im troše 30-50% više od konkurencije. Korejski dizeli troše ko evropski benzinci, a benzinci ko američki Hameri.
   (Domaćin, 14. januar 2019 10:17)

  # Link komentara

 3. ...definitivno seed car, tj. semena ka...mislim auto.
   (Knjigoslav, 13. januar 2019 18:06)

  # Link komentara

 4. Kontam da će žena da se raduje kad krene da joj vibrira sedalo. Ima da bude puno akcije u toj Kiji. Koliko ima prostora kad se spuste sedišta?
   (Knjigoslav, 13. januar 2019 18:05)

  # Link komentara

 5. Oduvek me je strašno nervirao softver koji umesto da pomoću jasnih i jednostavnih komandi radi samo ono što zatražim od njega i ništa drugo, on pokušava da bude pametan i "pogađa" šta ja hoću, čak i pre nego što ja znam šta hoću. Svaki put kad naletim na to uputim bujicu psovki na račun pametnjakovića koji pišu takav softver.

  Sad izgleda da dolazi još gore: automobili koji će "pogađati" kako se ja osećam i tome prilagođavati okruženje u kabini?! Zašto? Koji to problem rešava?

  Mogu samo da zamislim kako će to izgledati: na primer, govedo me iseče i iz desne trake ubaci mi se na 30 cm ispred, a onda naglo zakoči.

  Sistem vidi da mi se šire zenice i rastu pritisak i puls, a pošto je inteligentan, sasvim lepo razume da besno psujem, pa zato menja osvetljenje u kabini u pastelno roze, pušta Bramsovu uspavanku, a umilni ženski glasić mi predlaže "opuuuuusti se, diši duboko, nije to ništa, diiiišiiii duboko, aooooommmm!"

  E, ako me to smiri, ništa neće...

  Kako god, stvarno bi smetalo saznanje da celo vreme nekakav sitem prati moje oči, pokrete, znojenje, pritisak, krv, mokraću, stolicu i ko zna šta još, neprekidno me skenira i analizira uzduž i popreko, a ništa od toga ja nisam tražio! Samo sam hteo da se prevezem od tačke A do tačke B!

  Pa šta sam ja tu? Vozač, teret koji se prevozi ili zamorče?!
  (Don Giovanni, 12. januar 2019 13:45)

  # Link komentara

 6. Bravo kija kraljice, najača si, a ti slobo gledaj samo.
   (nemanja, 12. januar 2019 07:30)

  # Link komentara