Mercedes postepeno otkriva novi GLE

Mercedes je objavio dizajnerski crtež nove generacije SUV-a GLE, omogućivši nam da steknemo bolju sliku o izgledu spoljašnjosti ovog vozila.

Pošaljite komentar
 1. Alfista, samo ti vozi svoju alfu u retkim trenucima kad je ispravna, ja ću se držati mečke do miliončeta, pa posle opet..
  (Veterinar, 14. septembar 2018 09:07)

  # Link komentara

 2. Baš zagledao jednog juče, meni i dalje izgleda lepo za svoju klasu, znatno bolje od konkurencije.
   (Milan, 12. septembar 2018 21:26)

  # Link komentara

 3. @ dragojlo. Svaka cast na komentaru,sve pogodjeno u centar.Secam se rodjakovog novog mercedesa 250d iz sredine ‘90. bio klasa od automobila po svim parametrima.Danas sednes u e klasu,nema razlike u odnosu na skodu,a svaki model sve skuplji,a kvalitet gori.
  (alfista, 11. septembar 2018 23:12)

  # Link komentara

 4. Novi GLE će imati mekše linije...
  (japanac, 11. septembar 2018 14:35)

  # Link komentara

 5. Merc bmw audi, mrtva trka ko napravi vecu razliku u pordjenju sa predhodnom generacijom. Najvece razlike u poredjenju sa predhodnim generacijama su veci ekrani i njihov veci broj u kolima. Sramota je jos vece jer su modeli sve skuplji i skuplji. Najjace su mi one fore kojima se vade, da je oprema sve bogatija. Bogatija je glupostima koje mozda jednom koristis i to da bi video kako to radi. Citao sam neko istrazivanje da se najveci broj novotarija u kolima i ne koristi. Ali vazno je da ih imas! Auto industrija nazalost postaje jedna velika pijaca, automobili nemaju vise dusu, svi su isti, izlaze novi modeli kao telefoni jednom godisnje... ali sve to na stranu! Ljudi koji ovde pisu komentare su toliki praznoglavovici i neznalice da me je nekada sramota kada citam komentare, znate ono transfer blama. Kakva smo mi nacija svi sve znaju, a svi musavi
  (dragojlo, 11. septembar 2018 14:30)

  # Link komentara

 6. Samo ona grdna svetla sa aktuelnog modela da sklone. Kao da su ih pozajmili od drugog vozila
  (Gross, 11. septembar 2018 13:34)

  # Link komentara