1. nema od toga nista,jos dugo ce kilovati na struju kaskati za sus motorima,malo se digla euforija oko struje,ali i proci ce,kad se pocne naplacivati struja na punjacima sve ce biti drugacije.
  Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasa, 21. februar 2018 20:07)
  Klasična srpska sveznalica. Sve svetske kompanije prognoziraju porast broja elektro vozila, ali onda dođe domaći nobelovac, otpije gutljaj lošeg piva ispred zadruge, pljucne i kaže "Koje? Nema od toga ništa! Pazi šta ti kažem!"
  (sprdnja od zemlje, 21. februar 2018 21:35)

  # Link komentara

 2. nema od toga nista,jos dugo ce kilovati na struju kaskati za sus motorima,malo se digla euforija oko struje,ali i proci ce,kad se pocne naplacivati struja na punjacima sve ce biti drugacije.
   (sasa, 21. februar 2018 20:07)

  # Link komentara

 3. @Statuskan - Mozete li nam proslediti pouzdane izvore informacija na kojima bazirate vase tvrdnje? Takodje, molio bih vas da prokomentarisete kako se kolicina zagadjenja izazvana vadjenjem, obradom, transportom, koriscenjem, i reciklazom litijuma poredi sa kolicinom zagadjenja izazvanog vadjenjem, obradom, transportom, koriscenjem, i reciklazom fosilnih goriva. Unapred hvala.
  (Iron Man, 21. februar 2018 15:04)

  # Link komentara

 4. Gde litijum krene da se vadi tu trava više ne raste.Ovo pišem zbog onih ekološki nastrojenih...
   (Statuskan, 21. februar 2018 13:01)

  # Link komentara

 5. Ma kakvi nema od toga nista, ja sam za to da se vrati loz-ulje na sve pumpe. Pa kada bude bilo normalno da svi u svetu voze na vodonik ili na struju da mi budemo posebni, sigurno ce tada poceti moj idol Musk da se bavi name jer se i ovako bavi tamo nekim imaginarnim auto brendom...
  (Iron oskar zeljko, 21. februar 2018 12:56)

  # Link komentara

 6. A jel stvarno mislite, da ce se sve drzave, tek tako odvojiti od akciza za naftu, benzin, gas? Mislite da nece smisliti novi harac kako da nas ojade? Mislite da aj napunimo baterije i dzabe se vozimo... Nema dzabe ni kod babe, deco draga...uvek bilo i bice. Ubacivacemo kovanice na banderama vise nego sto nas kosta nafta ili benzin. Zivi bili pa videli... Ovi nasi vec smisljaju kako ce da nam sve to naplate... Ali oni tade za nase dobro. Misle na nasu bezbednost i zdravlje. Hahah..
   (The Spatula, 21. februar 2018 12:19)

  # Link komentara

 7. 3 l na 100 km, bez vozaca, sa samo jednim putnikom, do 65 kg tezine :)
   (Kratak spoj, 21. februar 2018 12:09)

  # Link komentara

 8. Hoce li jos biti americkih i britanskih invazija po Aziji kad ceo svet prestane koristiti vozila na naftu?
  (Petar, 21. februar 2018 11:46)

  # Link komentara

 9. Nije tako lako oboriti potrošnju SUSV. Razlog ne leži u nesavršenoj tehnologiji već u fizičkom svojstvu OTO i Dizel termodinamičkih ciklusa po kojima ovi motori rade. A naftni lobi sada ne propagira slučajno EV. Odavno bi EV postala masovna ali je naftni lobi tek sada dobio naredbu da to ne ometa kao što je do sada ometao. (Naredbu je dobio od kreatora svetske politike i ekonomije, od borda najmoćnijih ljudi na planeti.) Zašto je tako odlučeno? Naftnih rezervi nema više kao što ih je bilo. Nafta MORA DA SE ČUVA za ratne mašine, brodove i avione. A ono kao... ekologija, ili jeftina vožnja (6 do 7 x je jeftiniji pređeni km sa EV od istog SUSV), i slične priče... to su sve samo priče, sve kao u filmu, sve kobajagi, sve izmišljeno, sve kao da, da, a ustvari ma hajd' dečko...
  (Kole, 21. februar 2018 11:19)

  # Link komentara

 10. Do sada je trebaloda vozimo automobile na vazduh ili vodu. Ali je naftni lobi uz farmaceute i oruzare najjaci na svetu.
   (pruzni radnik, 21. februar 2018 11:08)

  # Link komentara