Proverite besplatno ispravnost vašeg vozila uoči odmora

Auto-moto savez Srbije, u saradnji sa Upravom saobraćajne policije Republike Srbije i Asocijacijom tehničkih pregleda vozila, organizuje tokom ove sedmice (19 - 24. juna), tradicionalnu akciju “Ispravno vozilo – bezbedno vozilo“.

Pošaljite komentar
 1. Znači od 25-og policija kreće u akciju. Vozači, spremite malo keša pre nego što krenete u vožnju, jer možda nemate peti pojas, a imate naslone za glavu, ili ne daj bože imate fabrički blago zatamnjena stakla...
  (Mile, 19. jun 2017 22:40)

  ja imam zatamnjena zadnja stakla i to poprilicno i uzeo sam potvrdu od ovlastenog prodavca gde je i kupljen auto da je fabricki tako. Nikad me nisu zaustavljali a i ako zaustave videcemo cemu vredi potvrda. Potvrdu su mi inace izdali besplatno, iznenadio sam se.
   (rog, 22. jun 2017 19:50)

  # Link komentara

 2. Smesno.Sidju ss pajserom ito je to.Nista kontrola izduvnih gasova,optike,hladjenja,kocnica.
   (Nadal, 21. jun 2017 21:46)

  # Link komentara

 3. u Hrvatskoj te akcije nitko ne shvaća ozbiljno jer se fušari, majstori pregledavaju vozila odokativno i zapravo nema neke koristi od svega toga. Osobno imam dva majstora kod kojih idem - jedan je stariji i iskusniji (ali nema računalnu dijagnostiku), dok je drugi mlađi, možda malo manje potkovan za mehaničarske zahvate, ali je stručnjak za računalnu dijagnostiku i elektroniku. Rezultat - auto star 15 godina i sa 250 tisuća kilometara nikada nije dobio niti jednu kritiku na tehničkom pregledu. Naravno, servis je svakih 10 tisuća km i ne šparanja na dijelovima. Pozdrav svima!
  (Josip, 20. jun 2017 22:24)

  # Link komentara

 4. Evo dodao bih i ja nešto vezano za Amss, po meni ta služba je dosta ispod onoga čime se hvali i reklamira, servisi su im neuredni, stari, nuegledni, vozila prljava, štrokava, njihova centrala u Beogradu je kao neki sklepani servis od kontejnera iz Marinkove bare, neugledno za tako neku službu i instituciju.
   (boris, 20. jun 2017 07:24)

  # Link komentara

 5. Znači od 25-og policija kreće u akciju. Vozači, spremite malo keša pre nego što krenete u vožnju, jer možda nemate peti pojas, a imate naslone za glavu, ili ne daj bože imate fabrički blago zatamnjena stakla...
   (Mile, 19. jun 2017 22:40)

  # Link komentara

 6. Šteta je što se ovaj članak neće ni pročitati pa makar da podstakne vozače da urade pregled vozila pred put dok je akcija AMS po mom mišljenju za izbegavanje, nedovoljno stručan i pedantan pregled, pregled za statistiku, za koju se pitam na osnovu kog broja je i izneta, koliko je konkretno jedinica bilo na ovom pregledu.Lično sam par puta iskoristio ovu akciju i nisam zadovoljan, ostao sam pri tome da idem kod servisera pred put par nedelja i detaljno pregledam auto.
  Da je stanje katastrofalno, jeste, vozila su u užasnom stanju, mislim da više od 50% automobila u ovom trenutku nije u stanju da napravi veću kilometražu u cugu, više od 1000km a da toga vozači nisu ni svesni.Tehnička neispravnost 11% nezgoda, ko pušta ta vozila, koji su kriterijumi, koliko niski.
  Što se AMS tiče, po meni nedovoljno agresivna politika prema vozačima, fale saveti stručnih lica, profesionalnih vozača, naprave dve akcije godišnje i to je to, statistika na papir i doviđenja, verujte, ova akcija nije dovoljna.Moraju malo više poraditi na tome da oni trebaju ljudima, da postanu pravi servis, servis za svoje vozače.
  (Dalmatinac, 19. jun 2017 22:13)

  # Link komentara

 7. Bio prošle godine... majstor sišao u kanal, zabio pajser između točka i osovine, prodrmao 2-3 puta i rekao, vozilo je ok! iako sam njihov član preko 12 godina.
  (Lale, 19. jun 2017 21:05)

  # Link komentara

 8. Da li je moguce da na spisku tehničkih pregleda koji vrše proveru ispravnosti u ovoj akciji, nema ni jednog jedinog iz malenog i zaostalog Niša?
   (Negde u Srbiji, 19. jun 2017 20:47)

  # Link komentara