Krenite na vreme i naoružajte se strpljenjem – možda Novu godinu provedete u automobilu

Tokom praznika se očekuju gužve na auto-putu "Miloš Veliki".

Automobili

Izvor: Izvor: RINA

Četvrtak, 30.12.2021.

11:46

Krenite na vreme i naoružajte se strpljenjem – možda Novu godinu provedete u automobilu
Auto-put "Miloš Veliki" (Foto: RINA)

Javno preduzeće "Putevi Srbije" izdalo je obaveštenje da se usled novogodišnjih i božićnih praznika na auto-putu "Miloš Veliki" očekuje povećan intezitet saobraćaja.

"Putevi Srbije" preduzeće sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, pa će svi naplatni kanali biti u funkciji bez minuta pauze, prenosi RINA.

Duž auto-puta, na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom, biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu.

JP "Putevi Srbije" apeluje na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: