ANKETA: 12 kandidata za automobil godine u Srbiji – koji je vaš favorit?

Koji automobil je zaslužio titulu automobila godine u Srbiji? Glasajte u anketi, obrazložite u komentarima.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 06.02.2020.

11:48

ANKETA: 12 kandidata za automobil godine u Srbiji – koji je vaš favorit?
Foto: B92/NÆ

Poznata je konačna lista kandidata za ovogodišnju titulu "NetAuto", na kojoj se našlo 12 modela iz aktuelne svetske automobilske produkcije.

To su: BMW Serije 1, Kia XCeed, Mazda CX-30, Mercedes-Benz CLA, Nissan Juke, Opel Corsa, Peugeot 208, Renault Clio, Subaru Forester, Škoda Scala, Toyota Corolla Hatchback i Volkswagen Golf.

Kao i prethodnih godina, posetioci specijalizovanog automobilskog web portala netauto.rs, mogu prema sopstvenim kriterijumima do 20. februara 2020. godine da glasaju za pomenute automobile. Za razliku od većine drugih izbora za automobil godine, ovaj omogućava da svi oni koje zanimaju automobili izraze mišljenje i daju svoj glas.

Fotografije svih kandidata možete pogledati ovde, a pozivamo vas da za svog favorita glasate i u našoj anketi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

111 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: