Zavirite u novi Renault Clio FOTO

Renault je u potpunosti razotkrio unutrašnjost nove, pete generacije modela Clio uoči premijere ovog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 28.01.2019.

12:30

Zavirite u novi Renault Clio FOTO

Na fotografijama koje je francuski proizvođač objavio dan pre svetske premijere novog Clia vide se svi detalji enterijera ovog vozila.

Unutrašnjost je značajno unapređena u odnosu na aktuelnu generaciju, kako dizajnerski, tako i tehnološki.
S obzirom da fotografije prikazuju model sa bogatim paketom opreme, u prilici smo da vidimo ono najbolje iz ponude novog Clia.

Najviše pažnje svakako privlači veliki, vertikalno orijentisan ekran multimedijalnog sistema, koji izgleda poput tableta i koji potpuno dominira centralnom konzolom.

Proizvođač tvrdi da je u pitanju najveći takav ekran u klasi automobila kojoj pripada Clio.
Uprkos tome što pojedini proizvođači gotovo sve funkcije prebacuju na ekran osetljiv na dodir, Renault je zadržao klasične komande klima uređaja, kao i još neke “fizičke” dugmiće, smeštene neposredno ispod displeja.

Još jedna značajna novina je digitalna instrument tabla, čiji se prikaz može konfigurisati po želji vozača.
Renault se pohvalio da je za oblaganje unutrašnjosti novog Clia upotrebio kvalitetnije materijale koji su na pojedinim delovima enterijera, poput komandne table, mekši na dodir nego ranije.

Francuski proizvođač najavio je da će u utorak, 29. januara objaviti i prve fotografije spoljašnjosti novog Clia, kao i određene tehničke detalje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

108 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: