Novi Ford Focus stigao u Srbiju

Focus četvrte generacije na našem tržištu se prodaje po ceni od 15.590 evra, koliko košta hečbek model sa 5 vrata i Trend paketom, opremljen 1.5 Ti VCT benzinskim motorom sa 120 ks i manuelnim šestobrzincem. Limuzinska verzija sa istim motorom ima cenu od 15.990 evra, a karavan košta od 16.290 evra.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 06.11.2018.

09:00

Novi Ford Focus stigao u Srbiju
Ford Focus 4. generacije (ilustracija)

Šest meseci nakon svetske premijere, novi Ford Focus stigao je i u Srbiju.

Kupcima su na raspolaganju sve tri karoserijske varijante: 5-vratni hečbek, sedan sa 3 vrata i karavan, kao i paleta benzinskih i dizel motora.

Najjeftiniji dizelaš je 1.5 EcoBlue sa 95 ks i manuelnim šestobrzinskim menjačem, koji po zvaničnom cenovniku košta 17.890 evra.
Ford Focus 4. generacije (ilustracija)
Inače, Ford je kupcima na našem tržištu na početku prodaje ponudio dve verzije Focusa po akcijskim cenama, sa dodatnom opremom na već postojeći paket.

Prvi akcijski model je 5-vratni Focus Trend Edition sa 1.0 EcoBoost benzincem od 100 konjskih snaga, uparenim sa 6-brzinskim manuelnim menjačem.

Pored Trend Edition paketa, ovaj automobil je dodatno opremljen dvozonskom automatskom "klimom" i tempomatom, a isporučuje se u metalki boji karoserije.

Akcijska cena ovog modela iznosi 16.990 evra.
Ford Focus 4. generacije (ilustracija)
Drugi model je takođe hečbek sa 5 vrata, ali sa sportskom ST-Line opremom. Pogoni ga 1.0 EcoBoost sa 125 ks, uparen sa 6-brzinskim manuelnim menjačem.

I ovaj model ima dodatnu opremu, pored ST-Line paketa, i to: LED farove, premijum B&O ozvučenje, sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova, adaptibilni tempomat, prednje i zadnje parking senzore, dvozonsku automatsku "klima" i metalik "Bi-Tone" boju spoljašnjosti.

Cena ovako opremljenog Focusa na akciji je 19.990 evra.
Ford Focus 4. generacije (ilustracija)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: