Kako izabrati odgovarajuće dečje sedište VIDEO

Osnovna stvar prilikom kupovine bebi ili dečjeg sedišta je da se sedište proba na licu mesta i da se proveri da li odgovara automobilu koji posedujete.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 02.11.2018.

14:20

Kako izabrati odgovarajuće dečje sedište VIDEO
Screenshot

Zabrinjavajući je podatak da se svega 40 odsto dece vozi u dečjim sedištima kada su u automobilu, što govori o tome da kod nas još ne postoji dovoljno razvijena svest o tome koliko je ovaj deo opreme bitan za bezbednost dece u saobraćaju.

Odgovore na pitanja kako izabrati odgovarajuće dečje sedište i kako ga pravilno postaviti u automobil, ali i na druge nedoumice u vezi sa automobilskim sedištima za decu, ekipa TV Prva potražila je u udruženju “Roditelj”:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: