Redizajnirani Citroen C4 Cactus stigao u Srbiju

Osveženi krosover prodaje se po promotivnoj ceni od 12.990 evra.

Podeli

Kako kažu u Citroenu, novi C4 Cactus donosi novitete kroz 12 tehnologija za pomoć u vožnji, 3 tehnologije za konekciju sa mobilnim elektronskim uređajima i sa nagrađivanim ekološkim motorima. Najvažnija novina u pogledu udobnosti su hidraulični elementi sistema oslanjanja (Progressive Hydraulic Cushions - PHC).

Pored toga, premijerno su predstavljena i sedišta Advanced Comfort, pa ova dva noviteta zajedno obezbeđuju unapređnu udobnost pri vožnji novog Citroena C4 Cactus.

C4 Cactus ima i poboljšanu akustičnu izolaciju, a kucima je na raspolaganju 31 kombinacija za personalizaciju spoljašnosti - 9 boja karoserije i 4 posebna kolor paketa (koji se sastoje od osobenih ukrasnih detalja u boji) Na taj način, kažu u Citroenu, kupac je u mogućnosti da „sklopi“ izgled vozila koje mu najviše odgovara.

Takođe, u ponudi je 5 različitih opcija za uređenje enterijera putničke kabine.

Novi Citroen C4 Cactus opremljen je i intuitivnim tehnologijama koje služe za lakše i sigurnije putovanje.

Među njima su sistem za pristup i pokretanje vozila bez ključa, kamera za vožnju unazad koja pokazuje pogled na okolinu od 180 °, Park Assistent - aktivan sistem pomoći pri parkiranju, aktivna sigurnosna kočnica sa zvučnim i vizuelnim upozorenjem kako bi se smanjio rizik od frontalnog udara, sistem upozorenja o nehotičnom napuštanju vozne trake, sistem prepoznavanja ograničenja brzine, inteligentna svetla za bezbedniju vožnju noću...

U opremu spada i 7-inčni ekran osetljiv na dodir, bežično punjenje smartfon uređaja, Mirror Screen funkcija pomoću koje vozači u automobilu mogu uživaju u multimedijalnom sadržaju i aplikacijama svojih pametnih telefona i Citroen 3D navigacija sa prepoznavanjem glasovnih komandi.

Među opcijama je i panoramski stakleni krov

Redizajnirani Citroën C4 Cactus nudi se u tri nivoa opreme, sa tri različita benzinska i jednim dizel agregatom.

U našoj zemlji prodaja počinje sa promotivnom cenom od 12.990 evra i uslovima finansiranja sa 0% kamate. Bazični model opremljen je trocilindraskim PureTech benzincem sa 82 ks i petobrzinskim manuelnim menjačem.

Aktuelno

Automobil godine u svetu je – Volvo XC60!

U tradicionalnom izboru "Svetski automobil godine" (World Car of the Year), čije se finale održava pod okriljem sajma automobila u Njujorku, titula za 2018. pripala je SUV modelu Volvo XC60. To je ujedno prvi Volvo u istoriji koji je postao svetski automobil godine.

Aktuelno četvrtak 29.03. 08:40 Komentara: 30
strana 1 od 11 idi na stranu