Sajamske ponude za Ford, Infiniti i Volvo

Ovlašćeni uvoznik, prodavac i serviser automobila marki Ford, Infiniti i Volvo, kompanija Grand Motors, na manifestaciji BG Car Show predstavila je atraktivne premijere kao što su novi Ford Mustang, Infiniti Q30 i Volvo XC90. Za potencijalne kupce pripremljene su snižene cene i specijalni uslovi finansiranja za sve modele.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.03.2016.

14:10

Sajamske ponude za Ford, Infiniti i Volvo
Ford Ranger (Foto: B92)

Pored Mustanga, koji je jedna od zvezda sajma, na Fordovom štandu izdvajaju se još dve premijere, novi S-MAX i novi Ranger pik-ap. Svi Ford modeli su ponuđeni po specijalnim sajamskim uslovima, u koje spadaju povoljnije finansiranje i niže cene.

Ford Fiesta za 99 evra, Focus za 149 evra mesečno

Fiesta (Foto: Ford)
"Za naše kupce smo pripremili povoljne uslove finansiranja, na prvom mestu se ističe beskamatni lizing bez skrivenih troškova, uz period otplate do pet godina i ratu od 99 evra za Fiestu odnosno 149 evra za Focus. Za ostale modele, C-MAX, Kuga, Mondeo, S-MAX/Galaxy i komercijalni program, kamatna stopa je snižena na 3,49%, ućešče može biti od 10 do 50%, a period otplate je do 60 meseci", ističu u Fordu.

Za potencijalne kupce najavljena je još jedna novost, a to je beskamatni kredit do 10.000 evra bez zaloge na automobilu i obaveznog kasko osiguranja.
Focus (Foto: Ford)
Osim beskamatnog lizinga, u ponudi su i beskamatni krediti u saradnji sa Findomestic bankom: maksimalan iznos besplatne pozajmice za Fiestu iznosi 6.000 evra (rata 125 evra, period otplate 48 meseci), za Focus i C-MAX 9.000 evra (rata 187 evra, period otplate 48 meseci), a za Mondeo, S-MAX/Galaxy i model Kuga 10.000 evra.

Period otplate može biti od 12 do 48 meseci, a posebnu pogodnost predstavlja to što automobil nije pod zalogom i što kasko osiguranje nije obavezno, kažu u Fordu. Interesantan finanijski aranžman predstavlja i "dinarski" lizing na period do pet godina po kamatnoj stopi od 6,5% sa fiksnim iznosom rate u dinarima, tako da visina mesečnog anuiteta ne zavisi od kursa domaće valute prema evru.

Infiniti Q30 premijerno u Beogradu

Infiniti Q30 (Foto: B92)
Na štandovima u hali 4, ističu se najnoviji modeli premijum marki Infiniti i Volvo. Pod sajamske kupole stigao je Infiniti Q30, najbezbedniji model u klasi prema EuroNCAP ispitivanjima.

"Ovih dana počeli smo sa prodajom modela Q30. Od ovog automobila imamo velika očekivanja jer predstavlja pravo osveženje u premijum segmentu. Odlično je startovao u Evropi, zvanično je najbezbedniji automobil u klasi i smatramo da će biti izuzetno konkurentan na domaćem tržištu, gde se prodaje po ceni od 27.500 evra za osnovnu verziju sa 1.6 turbo motorom od 122 KS", kažu u Infinitiju.

Osim novog Q30, izložen je model Q50, sportska limuzina sa 2.2 dizel motorom od 170 KS, sa automatskim menjačem i premium paketom koji se prodaje po specijalnoj sajamskoj ceni od 34.600 evra, dok je model Q70 dostupan od 42.900 evra.

Volvo XC90 - SUV godine u Srbiji

Volvo XC90 (Foto: B92)
Volvo XC90 proglašen je na sajmu za automobil godine 2016. u Srbiji u SUV kategoriji. Ovo priznanje stiglo je od Asocijacije automobilskih novinara Srbije.

Na Volvo pres konferenciji istaknuto je da bez obzira na strategiju brenda da izlaže samo na salonima u Ženevi, Šangaju i Detroitu, predstavnici kompanije u Srbiji potrudili su se da se pojave na manifestaciji BG Car Show.

Tako posetioci sajma prvi put u Srbiji mogu da vidi novi Volvo S60 Cross Country, modifikovanu verziju limuzine srednje klase, namenjena ljubiteljima prirode i aktivnog životnog stila.
Volvo S60 Cross Country (Foto: B92)
Ovaj model je osposobljen za vožnju van asfalta s obzirom da ima blago podignutu i dodatno zaštićenu karoseriju. Pored njega tu je premijerno pomenuti XC90, kao i XC60, najprodavaniji SUV srednje veličine u Evropi.

Svi modeli marki Infiniti i Volvo, pored specijalnih sajamskih cena, nude se uz povoljnije uslove finansiranja kamatna stopa kod lizinga je 3,49%, uz 10 do 50% ućešča i period otplate do 60 meseci, a u ponudi je i kredit preko Findomestic banke uz period otplate do 72 meseca i kamatnu stopu od 2,98%.

Pogledajte galeriju fotografija sa sajma automobila u Beogradu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: