Opel na BG Car Show

Na štandu u hali 4 Beogradskog sajma Opel je predstavio novu Astru i izložio aktuelni proizvodni program.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 18.03.2016.

22:23

Opel na BG Car Show
Nova Astra

Za sve potencijalne kupce obezbeđena je specijalna sajamska ponuda autombila sa dodatnim popustima, na već postojeće redovne popuste, kao i posebni uslovi Opel Finansiranja.

Opel Finansiranje je posebna opcija za kupovinu novih vozila uz 0% kamate za kredit u iznosu do 10.000 evra i rokom otplate do 36 meseci, namenjena fizičkim licima. U susret željama svojih kupaca, Opel je proširio i personalizovao ponudu finansiranja – u zavisnosti od perioda otplate, zainteresovani mogu nabaviti novi automobil putem beskamatnog kredita ili izabrati svoju najnižu ratu koja kreće od 99 evra.

Opel Finansiranje se odnosi na sledeće modele: Adam Glam/Slam, Corsu, Merivu, Astru limuzinu, Mokku i Insigniju. Maksimalni iznosi kredita uz Opel Finansiranje sa kamatom 0%, zavise od modela vozila - do 7.000 evra kredita za modele Adam Glam i Slam, zatim Corsu, Merivu i Astru sa 4 vrata, a do 10.000 evra kredita za Mokku, Insigniju i Zafiru Tourer.
Nova Astra
Svakako najveća zvezda Opel štanda je nova Astra. Obe varijante, i hečbek i Sports Tourer karavan, bazirane su na potpuno novoj lakoj arhitekturi, a motorizacija se sastoji od benzinskih i dizel motora poslednje generacije.

Kada je reč o novoj Astri, specijalna sajamska ponuda obuhvata model Selection B 1.4 sa 100 KS, 5 vrata i manuelnim menjačem sa pet brzina, koji košta 13.592 evra.

U opremu spada 6 vazdušnih jastuka, ABS, ESP, sistem kontrole pritiska u pneumaticima, klima uređaj sa filterom čestica, daljinska centralna brava, progresivni el.servo upravljač, tonirana stakla, aktivni nasloni za glavu napred, elektropodizači prednjih stakala, elektropodesivi spoljni retrovizori sa grejačima, halogena prednja svetla, zadnje svetlo za maglu, automatska funkcija prednjih farova sa odlaganjem isključivanja, spoljni retrovizori i ručice vrata u boji karoserije.

Paket sadrži i upravljač podesiv po visini i dubini, vozačevo sedište podesivo u 6 a suvozačevo u 4 pravca, audio sistem R300 BT (Bluetooth, USB), prikaz informacija za vozača na instrument tabli (jednobojna grafika), naslon zadnje klupe deljiv u odnosu 60/40, Isofix priprema za dečije sedište, LED svetla za dnevnu vožnju i čelične felne promera 15 inča.
Corsa
Opel Corsa je dostupna po ceni od 10.490 evra, a iz sajamske ponude prodavac izdvaja verziju Selection B 1.2 sa 70 KS, 5 vrata i manuelnim menjačem sa 5 stepeni prenosa, koja se može nabaviti za 10.990 evra.

Paket obuhvata 6 vazdušnih jastuka, sistem kontrole pritiska u pneumaticima, ABS, ESP + pomoć pri kretanju na uzbrdici, daljinsko centralno zaključavanje, progresivni servo upravljač, tonirana stakla, elektropodizače prednjih stakala, elektro podesive spoljne retrovizore, set za reparaciju pneumatika.

Oprema između ostalog podrazumeva i halogena prednja svetla, zadnje svetlo za maglu, čelične felne od 14 inča, upravljač podesiv po visini, manuelni klima uređaj, alarm, radio AM/FM Stereo (CD 3.0 Bluetooth, USB, Aux/in, komande na volanu), kožni volan, tempomat sa limiterom brzine.
Astra Sedan
U ponudi je i Astra Sedan, po ceni od 12.677 evra, a posebno se izdvaja model Enjoy D 1.6 sa 110 KS i manuelnim menjačem sa šest brzina, koja košta 14.700 evra.

Paket Enjoy D između ostalog sadrži 6 vazdušnih jastuka, ABS, ESP, sistem kontrole pritiska u pneumaticima, radio CD 400 Plus (Bluetooth, USB, Aux-in, 6 zvučnika), klima uređaj, servo upravljač podesiv po visini i dubini, halogena prednja svetla, ručice vrata u boji karoserije, daljinsku centralnu bravu, elektropodesive retrovizore sa grejačima u boji karoserije, dnevna svetla...

Osim toga, oprema obuhvata i električne podizače stakala napred i pozadi, putni računar, tempomat, audio komande na upravljaču, Isofix zadnje sedište, zadnju klupu deljivu u odnosu 40/60, čelični točkove prečnika 16 inča i rezervni točak.
Meriva
Opel Meriva, startuje sa cenom od 11.620 evra. U pitanju je verzija Selection B 1.4 sa 100 KS i manuelnim menjačem sa šest stepeni prenosa.

Oprema podrazumeva vazdušne jastuke za vozača i suvozača, ABS, ESP + pomoć pri kretanju na uzbrdici, sistem kontrole pritiska u pneumaticima, progresivni elektro servo upravljač, sedište vozača podesivo u 4 a suvozača u 2 pravca, upravljač sa podešavanjem po visini i dubini, elektropodesive retrovizore u boji karoserije sa grejačima, naslon zadnje klupe deljiv 40/20/40, pokrivač gepeka i čelične felne od 15 inča.

Pored toga, paket obuhvata i svetlo za maglu nazad, info displej sa meračem spoljne temperature. električne podizače prednjih stakala, dnevna svetla, halogene prednje farove, ručice vrata u boji karoserije, tonirana stakla, klima uređaj sa polen filterom, putni kompjuter, radio CD 300, prednja svetla za maglu, rezervni točak manjih dimenzija, a automobil stiže u "brilijant" beloj spoljašnjosti. Kada je u pitanju
Mokka
Opel Mokka, sajamska ponuda uključuje popust od 500 evra na sve modele sa lagera, a iz ponude se izdvaja model Selection B 1.6 115 KS, sa petobrzinskim manuelnim menjačem. Autmobil se prodaje za 16.988 evra.

Paket sadrži 6 vazdušnih jastuka, ABS, ESP, sistem kontrole pritiska u pneumaticima, halogena prednja svetla, svetla za maglu pozadi, dnevna svetla, servo upravljač podesiv po visini i dubini, klima uređaj, radio CD 400 (6 zvunčika, Line in, Displej) +komande na upravljaču, elektropodizače prednjih stakala, daljinsku centralnu bravu, putni računar...

Pored toga, Selection B podrazumeva i termo izolaciona stakla, podešavanje prednjeg sedišta vozača u 4 položaja, elektropodesive retrovizore u boji karoserije sa grejačima, ručice vrata u boji karoserije, zadnja sedišta sklopiva i deljiva u odnosu 60/40, automatsku elektronsku kontrolu tempomata, regulator brzine, čelični točak od 16 inča, rezervni točak manjih dimenzija, paket za pušača, dom je spoljašnjost takođe "brilijant" bela.

Više fotografija sa sajma automobila u Beogradu pogledajte u našoj Galeriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: