Porsche objavio prve fotografije 911.2

Porsche je izbacio nove fotografije prototipa legendarnog modela 911, koji je isproban na prašnjavim putevima Južne Afrike.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 23.07.2015.

14:14

Default images
Foto: Porsche

Tehnički detalji su i dalje tajna, ali se bar vizuelno može naslutiti šta će na tržište doneti model 911.2. Naravno, Porsche ne voli da agresivan u izmenama, pa se na fotografijama ne vidi mnogo toga - i ovaj "fejslift" koji je pretrpeo model prilično je suptilan.
Foto: Porsche
WorldCarFans ističe da se vide male izmene na prednjim i zadnjim svetlima, da su dnevna LED svetla nešto tanja, kao i da su oba branika i enterijer pretrpela male kozmetičke promene.
Foto: Porsche
Ako je verovati glasinama, novu Carreru će pokretati 2,7l turbo-six agregat sa 300kW snage, dok će ispod haube Carrera S modela biti motor zapremine 3,4l.
Foto: Porsche
Debi u javnosti se očekuje u Frankfurtu, sredinom septembra, ali će Porsche verovatno nešto ranije otkriti sve detalje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: