Top Gear ima novo lice.Kako izaći iz Klarksonove senke?

BBC je najzad prekinuo spekulacije o tome ko će zameniti dosadašnju voditeljsku trojku emisije Top Gear i imenovao na tu poziciju TV i radijskog prezentera Krisa Evansa. Postavlja se pitanje da li će Evans, koji je svoju popularnost na televiziji stekao u jutarnjem šou programu The Big Breakfast uspeti da popuni prazninu koja je ostala iza Klarksona.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 17.06.2015.

08:30

Default images
Kris Evans (YouTube Screenshot)

Top Gear ima novog voditelja - Krisa Evansa. Za one koji su poslednjih meseci pomno pratili vesti iz Velike Britanije, njegovo ime nije veliko iznenađenje, s obzirom da se spominjao kao jedan od kandidata za Klarksonovog naslednika.

Ljubitelji emisije koji su godinama sa nestrpljenjem iščekivali svaku novu epizodu ovog popularnog serijala o automobilima nalaze se pred dilemom.

Da li da nastave da prate Evansov Top Gear ili da ga bojkotuju čekajući novi automobilski šou koji bi Klarkson trebalo da vodi zajedno sa Hamondom i Mejom za drugu producentsku kuću?

Naravno, biće i onih koji će gledati obe emisije, ali pravi fanovi opredeliće se samo za jedan od dva šou programa.
Klarkson, Hamond i Mej poslednji put zajedno u Top Gear-u (YouTube Screenshot)
Nesumnjivo je da Klarkson, Hamond i Mej zajedno poseduju harizmu koja je pruvukla mnoge gledaoce Top Gear-a. Međutim, njih trojica nisu sami pravili program - tu su i brojni producenti, scenaristi, realizatori.

Većina njih će se staviti u službu Krisa Evansa, pa možemo očekivati dobro osmišljen Top Gear, koji će se ipak razlikovati od dosadašnjeg serijala - bilo bi pogrešno očekivati da novi voditelj u potpunosti kopira raniji koncept emisije.

U svakom slučaju, pred Evansom je veliki izazov kako da zadrži postojeću Top Gear publiku, koja je šou pratila pre svega zbog Klarksona.

Na sajtu popularnog automobilskog programa piše da je Kris Evans potpisao trogodišnji ugovor i da će snimanje nove sezone početi za nekoliko sedmica, a emisije će biti emitovane 2016.
Evans je veliki fan Ferrarija (Daytona Spyder iz 1971.)
Četrdesetdevetogodišnji Evans u britanskoj javnosti je poznat kao veliki zaljubljenik i kolekcionar automobila.

Naročito je slab na Ferrari, pa u svojoj garaži između ostalog ima klasične modele kao što su Ferrari Daytona Spyder iz 1971. i Ferrari GTO iz 1963. Kao gost pojavio se u jednoj od epizoda serijala Top Gear.

Za sada nije poznato da li će Kris Evans voditi Top Gear sam, ili će mu se pridružiti još neko.

U međuvremenu, spekuliše se da Klarskon, Hamond i Mej pripremaju sopstveni automobilski šou za Netflix.

Da li ćete pratiti novi Top Gear sa Krisom Evansom, ili ćete ostati verni Klarksonu i ekipi, ako budu napravili svoj šou?

Pročitajte još:

BBC najavio emitovanje “izgubljenih” Top Gear epizoda

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: