BG: Bez naplate parkinga u zonama 1, 2. i 7. januara

Na uličnim parkiralištima u zoniranim delovima Beograda parkiranje se neće naplaćivati 1, 2. i 7. januara, saopštio je "Parking servis", obaveštavajući korisnike da će tokom novogodišnjih prazničnih dana biti promenjeno radno vreme službi ovog preduzeća.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 30.12.2014.

15:06

Default images

Tokom tri navedena dana biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u Starine Novaka 22, Kraljice Marije 7 i Mileševskoj 51.

Ove poslovnice će 31. decembra i 6. januara 2015. imati skraćeno radno vreme i biće otvorene za sve korisnike do 15.30 časova, navodi se u saopštenju.

Zbog organizacije dočeka Nove godine na beogradskim ulicama, 31. decembra od 20 časova do četiri sata ujutru 1. januara, biće onemogućen prilaz garaži "Pionirski park“ iz Ulice kralja Milana.

Osim ove izmene, sve javne garaže i posebna parkirališta biće neprekidno otvoreni u dane praznika i radiće po ustaljenom sistemu naplate parkiranja, dok će "Pauk" služba, raditi 1, 2. i 7. januara po režimu koji se primenjuje tokom vikenda.

Izvor: B92, Tanjug

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: