Radovi u Radničkoj produženi do utorka

Zbog nevremena koje je u subotu pogodilo Beograd, radovi na asfaltiranju dela Radničke ulice u blizini Mosta na Adi biće produženi za još jedan dan i trajaće do utorka u 4 sata ujutru.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 25.08.2013.

18:17

Default images

Podsećamo, bilo je predviđeno da radovi traju od petka 23. avgusta u 22 sata, do ponedeljka 26. avgusta u 4 sata ujutru, ali je obilna kiša koja je pala u subotu popodne poremetila planiranu dinamiku.

Tako će se i u ponedeljak saobraćaj u delu Radničke u blizini mosta odvijati samo u po jednoj saobraćajnoj traci, u oba smera, kako iz centra Beograda prema Obrenovcu, tako i u smeru od Obrenovca prema centru. Takođe, u navedenom periodu vozilima koja prelaze Most na Adi iz smera Novog Beograda neće biti omogućeno da se direktno isključe sa mosta u Radničku ulicu.

Zbog očekivanih gužvi koje će se u ponedeljak stvarati u Radničkoj ulici iz smera Obrenovca prema gradu i u Bulevaru vojvode Mišića iz smera centra grada, vozačima se savetuje da krenu ranije prema svojim destinacijama ili da koriste alternativne pravce.

Više detalja o izmenama saobraćaja zbog radova, kao i mapu dozvoljenih pravaca kretanja možete pogledati u posebnoj vesti.

Izvor: B92, Studio B

Pročitajte dopunu ove vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: