Više cene parkiranja u zonama u BG

U Beogradu je od srede, 16. januara poskupeo parking u drugoj i trećoj zoni. Sat parkiranja u drugoj, žutoj, zoni sada iznosi 48, a u trećoj, odnosno zelenoj zoni 41 dinar.

Podeli

Cena parkiranja u prvoj (crvenoj) zoni nije se menjala i, kao i do sada, iznosi 56 dinara po satu, kao i mesečne povlašćene parking karte za stanare zoniranih delova grada koje će i dalje koštati 457 dinara.

Mesečne parking karte za osobe sa invaliditetom i ubuduće će biti besplatne, a neće se menjati ni cena dnevne parking karte.

Iz "Parking servisa" su saopštili da će cene parkiranja u javnim garažama i parkiralištima takođe ostati iste kao i do sada.

U tom preduzeću kažu da je podizanje cena usledilo nakon dve i po godine i da očekuju da će to doprineti optimalnijem korišćenju raspoloživih parking mesta u zonama.

Izvor: B92, Tanjug

Aktuelno

Daimler iznajmio, pa rastavio Teslu X zbog špijunaže?

Nije neuobičajeno da auto-kompanije kupe nov automobil konkurentskog proizvođača, kako bi ispitali tehnologije i sisteme koje koriste tržišni rivali, i nakon toga unapredili sopstveni model, ili barem uporedili svoj proizvod sa suparničkim. Vlasnik marke Mercedes, nemački Daimler odlučio se za prečicu – iznajmio je u rent-a-car agenciji automobil koji želi da istraži i navodno ga potpuno rasklopio i podvrgao ekstremnim testovima.

Aktuelno sreda 6.12. 12:20 Komentara: 49
strana 1 od 276 idi na stranu