Zatvara se uključenje na Dušanovcu

U sklopu sledeće faze radova na rekonstrukciji autoputa kroz Beograd, od četvrtka 20. septembra biće zatvoreno uključenje sa Dušanovca (iz Kruševačke) na autoput u smeru Niš–Šid.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 19.09.2012.

15:05

Default images

Do zatvaranja dolazi zbog nastavka radova na deonici od Dušanovca do Autokomande, u smeru ka Šidu.

Tokom ove faze radova vozila koja se kreću autoputem od Niša prema Šidu i dalje će se upućivati u suprotnu kolovoznu traku, odnosno u smer koji je namenjen kretanju od Šida prema Nišu, gde nastavljaju da se kreću levom (preticajnom) saobraćajnom trakom tog smera.

Neposredno ispred petlje Autokomanda, ova vozila će se ponovo vraćati u traku autoputa u smeru Niš–Šid. Vozila koja se kreću od Šida prema Nišu zadržavaju svoj smer kretanja i koriste srednju i krajnju desnu (zastavnu) saobraćajnu traku.

Na petlji Autokomanda funkcionisaće sva uključenja i isključenja.

Alternativa uključenju na autoput iz ulice Kruševačka jeste kretanje Ustaničkom i dalje preko kružnog toka Autokomanda, zatim ulicama dr Milutina Ivkovića, Bulevarom Mira, Vojvode Putnika do uključenja preko petlje Mostar. Druga mogućnost je uključenje na autoput na Autokomandi iz smera Južnog bulevara.

Pročitajte i o drugim aktuelnim radovima na autoputu kroz Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: