Radovi na autoputu na Dušanovcu

Zbog radova na rekonstrukciji autoputa kroz Beograda, od ponedeljka 13. avgusta od 19 časova za saobraćaj če biti zatvorena kolovozna traka u smeru Šid – Niš, na deonici od petlje Dušanovac do petlje Konjarnik.

Podeli

Na ovom delu autoputa saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom namenjenom za smer kretanja od Niša ka Šidu, prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Vozila koja se kreću od Šida ka Nišu usmeravaju se posle petlje Dušanovac u suprotnu kolovoznu traku, gde nastavljaju da se kreću levom preticajnom saobraćajnom trakom do petlje Konjarnik, nakon čega se vraćaju u kolovoznu traku namenjenu kretanju prema Nišu, odnosno u normalan režim saobraćaja.

Automobili koji se kreću od Niša prema Šidu, zadržavaju svoj smer kretanja i za kretanje koriste srednju (voznu) i desnu (zaustavnu) saobraćajnu traku.

U ovoj fazi izvođenja radova biće omogućeno uključenje vozila koja se kreću iz smera ulice Vojislava Ilića i Mokroluške prema Nišu, korišćenjem krajnje desne saobraćajne trake u smeru kretanja ka Nišu, dok se izvode radovi u levoj i srednjoj saobraćajnoj traci.

Za saobraćaj će u ovoj fazi biti zatvoreno isključenje sa autoputa iz smera Šid - Niš prema Medakoviću i Konjarniku, kao i prema benzinskoj stanici Avia, koja će u ovom periodu biti van upotrebe.

Alternativni način isključenja za vozila koja se iz smera Šida kreću prema naseljima Medaković i Konjarnik jeste okretanje na petlji Lasta, a zatim vraćanje autoputem u smeru od Niša ka Šidu, sve do isključenja na petlji Konjarnik prema ulici Vojislava Ilića.

Takođe, do naselja Medaković iz smera Šida moguće je doći isključenjem u ulici Ljubićka i dalje ulicama Husova, Zaplanjska i Braće Jerković.

Iz "Puteva Srbije" kažu da će radovi biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i svetlosnom signalizacijom.

Pročitajte o radovima na drugoj deonici autoputa kroz Beograd.

Pročitajte o obavljenom testu opterećenja na mostu Gazela.

Aktuelno

Navala na auto-škole

Polaganje vozačkog ispita po novom zakonu počinje od 25. oktobra. Svi oni koji do tada počnu sa obukom, moći će to da urade po starim pravilima, ali i po starim cenama. Ovo je izazvalo navalu kandidata u auto-školama, što je dovelo do drugih problema.

Aktuelno petak 31.08. 08:50 Komentara: 14

Radovi na autoputu na Dušanovcu

Zbog nastavka radova na deonici autoputa kroz Beograd od petlje Dušanovac do petlje Konjarnik, od četvrtka 30. avgusta od 19 časova, za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje na autoput iz naselja Medaković, u smeru Šid – Niš.

Aktuelno četvrtak 30.08. 14:55 Komentara: 3

Završetak radova na autoputu u BG

Nakon završetka radova na rekonstrukciji deonice autoputa kroz Beograd od pasarele kod Hitne pomoći do petlje Autokomanda, od utorka 28. avgusta od 16 časova za saobraćaj će ponovo biti puštena kolovozna traka u smeru Šid – Niš.

Aktuelno utorak 28.08. 12:50 Komentara: 3

Vraćanje kilometraže polovnjaka

Pri kupovini polovnog vozila, jedan od uobičajenih rizika sa kojim se suočavate je pređena kilometraža. Vraćanje, odnosno lažiranje kilometraže na automobilima nije naš izum, ali je kod nas vrlo rasprostranjeno, a to je prilikom kupovine teško utvrditi.

Aktuelno utorak 28.08. 08:45 Komentara: 65

Od Adama Opela do Opela ADAM-a

Nemački proizvođač automobila 2012. godine proslavlja jubilej, 150 godina od osnivanja kompanije Opel. U vreme krize, rođendan se slavi u znaku dva Adama - osnivača Opela i najnovijeg modela ove kompanije.

Aktuelno ponedeljak 27.08. 15:35 Komentara: 4

Opel: 50 godina kompaktnog sedana

Kada je 1962. godine lansiran Opel Kadett, postavljeni su temelji za moderni kompaktni segment u Nemačkoj tokom godina ekonomske ekspanzije. Automobili su tada postali pristupačni rastućoj srednjoj klasi.

Aktuelno petak 24.08. 11:20 Komentara: 7
strana 1 od 9 idi na stranu