Radovi na autoputu na Dušanovcu

Zbog radova na rekonstrukciji autoputa kroz Beograda, od ponedeljka 13. avgusta od 19 časova za saobraćaj če biti zatvorena kolovozna traka u smeru Šid – Niš, na deonici od petlje Dušanovac do petlje Konjarnik.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.08.2012.

12:35

Default images

Na ovom delu autoputa saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom namenjenom za smer kretanja od Niša ka Šidu, prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Vozila koja se kreću od Šida ka Nišu usmeravaju se posle petlje Dušanovac u suprotnu kolovoznu traku, gde nastavljaju da se kreću levom preticajnom saobraćajnom trakom do petlje Konjarnik, nakon čega se vraćaju u kolovoznu traku namenjenu kretanju prema Nišu, odnosno u normalan režim saobraćaja.

Automobili koji se kreću od Niša prema Šidu, zadržavaju svoj smer kretanja i za kretanje koriste srednju (voznu) i desnu (zaustavnu) saobraćajnu traku.

U ovoj fazi izvođenja radova biće omogućeno uključenje vozila koja se kreću iz smera ulice Vojislava Ilića i Mokroluške prema Nišu, korišćenjem krajnje desne saobraćajne trake u smeru kretanja ka Nišu, dok se izvode radovi u levoj i srednjoj saobraćajnoj traci.

Za saobraćaj će u ovoj fazi biti zatvoreno isključenje sa autoputa iz smera Šid - Niš prema Medakoviću i Konjarniku, kao i prema benzinskoj stanici Avia, koja će u ovom periodu biti van upotrebe.

Alternativni način isključenja za vozila koja se iz smera Šida kreću prema naseljima Medaković i Konjarnik jeste okretanje na petlji Lasta, a zatim vraćanje autoputem u smeru od Niša ka Šidu, sve do isključenja na petlji Konjarnik prema ulici Vojislava Ilića.

Takođe, do naselja Medaković iz smera Šida moguće je doći isključenjem u ulici Ljubićka i dalje ulicama Husova, Zaplanjska i Braće Jerković.

Iz "Puteva Srbije" kažu da će radovi biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i svetlosnom signalizacijom.

Pročitajte o radovima na drugoj deonici autoputa kroz Beograd.

Pročitajte o obavljenom testu opterećenja na mostu Gazela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: