Nastavak radova na autoputu kroz BG

Zbog radova na rekonstrukciji autoputa kroz Beograd, od nedelje 12. avgusta za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka u smeru Šid - Niš, na deonici od pasarele kod Hitne pomoći do petlje Autokomanda.

Automobili

Izvor: B92

Subota, 11.08.2012.

17:21

Default images

Na ovom delu autoputa saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom namenjenom kretanju od Niša ka Šidu.

Vozila koja se kreću od Šida prema Nišu, usmeravaju se u suprotnu kolovoznu traku gde se kreću preticajnom saobraćajnom trakom na deonici u dužini od oko jednog kilometra, da bi se zatim vratila u kolovoznu traku namenjenu kretanju u smeru Šid – Niš, odnosno u normalan režim saobraćaja.

Automobili koji se kreću od Niša ka Šidu zadržavaju svoj smer i za kretanje koriste srednju (voznu) i krajnju desnu (zaustavnu) saobraćajnu traku. Vozila koja se kreću iz smera Gazele, a žele da se isključe na Autokomandi, usmeravaju se u Oblakovsku ulicu koja je paralelna sa autoputem i koja postaje jednosmerna u celoj dužini.

U ovoj fazi radova radiće sva isključenja sa autoputa ka petlji Autokomanda (korišćenjem Oblakovske ulice), kao i sva uključenja sa petlje Autokomanda na autoput.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i svetlosnom signalizacijom i izvodiće se uz asistenciju patrola saobraćajne policije.

Iz JP “Putevi Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika na terenu.

Iz ovog preduzeća saopštili su i da će od nedelje 12. avgusta od 12 časova za saobraćaj biti otvorena rekonstruisana deonica autoputa u smeru Niš – Šid, od petlje Autokomanda do pasarele kod Hitne pomoći.

Informišite se o privremenom zatvaranju mosta Gazela zbog testa opterećenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: