Radovi na autoputu kroz Beograd

Zbog izvođenja radova na deonici autoputa od petlje Autokomanda do petlje Dušanovac, od četvrtka 19. jula od 19 časova za saobraćaj će biti zatvorena kompletna širina kolovozne trake u smeru kretanja od Beograda ka Nišu u dužini od 1.000 metara, javljaju iz “Puteva Srbije”.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 18.07.2012.

15:18

Default images

Na ovom delu, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom namenjenom za smer kretanja od Niša ka Beogradu, prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Vozila koja se kreću iz Beograda ka Nišu, usmeravaju se kroz službeni prolaz posle petlje Autokomanda u suprotnu kolovoznu traku, gde nastavljaju da se kreću levom preticajnom trakom, sve do sledećeg službenog prolaza neposredno posle petlje Dušanovac.

Nakon toga se vraćaju u kolovoznu traku namenjenu kretanju prema Nišu, odnosno u normalan režim saobraćaja.

Vozila koja se kreću od Niša prema Beogradu, na istoj deonici zadržavaju svoj smer kretanja koristeći srednju (voznu) i desnu (zaustavnu) traku.

Tokom ove faze radova, biće onemogućeno uključivanje vozila sa petlje Autokomanda u smer ka Nišu, i to uključenja iz servisne saobraćajnice ispod petlje Autokomanda kao i sa petlje Autokomanda iz smera Slavije, Južnog Bulevara i kružnog toka Autokomanda.

Alternativni pravac uključenja vozila sa petlje Autokomanda prema Nišu jeste preko ulica Ustanička i Vojislava Ilića do petlje Konjarnik (preko Plavog mosta) na kojoj se vozila mogu uključiti ka Nišu.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i svetlosnom signalizacijom i izvodiće se uz asistenciju patrola saobraćajne policije, kažu u "Putevima Srbije".

Iz tog preduzeća apeluje na vozače da obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja i povedu računa o bezbednosti radnika na terenu.

Pročitajte o aktuelnim radovima na obilaznici oko Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: