Krpljenje udarnih rupa

Iz “Beograd puta” apeluju na građane da ovom preduzeću prijave udarne rupe koje ugrožavaju bezbednost i normalno obavljanje saobraćaja u glavnom gradu.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.02.2012.

16:04

Default images

Nakon dužeg perioda ekstremno niskih temperatura i obilnih snežnih padavina, došlo je od naglog topljenja snega i na ulicama se pojavio veliki broj opasnih udarnih rupa.

U JKP "Beograd put" kažu da 11 njihovih ekipa radi na krpljenu rupa, a kako bi te ekipe što efikasnije delovale, pozivaju građane da prijave udarne rupe koje ugrožavaju bezbednost i normalno obavljanje saobraćaja.

Prijave će biti klasifikovane i na osnovu njih će se reagovati u najkraćem mogućem roku, saopštavaju iz ovog preduzeća.

Prijave se mogu poslati preko internet strane “Beograd puta” ili na broj telefona 27 65 382.

Pročitajte uputstvo za prijavljivanje rupa na kolovozu i vidite kako smo testirali sistem prijavljivanja preko sajta Beograd puta u septembru 2011. godine.

Pogledajte rezultat naše prijave udarne rupe u ulici Todora Dukina u septembru 2011.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: