Želi da izgleda kao Barbika: Velike pare dala za operacije, porodica je se odrekla FOTO

29-godišnjakinja Britanka je potrošila 10.000 funti (12.000 evra) na estetske zahvate. Prvi put je operisala grudi u ranim dvadesetima, a sada teže čak četiri kilograma.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 26.01.2023.

09:20

Default images

Doli (29) iz Engleske izdvojila je više od 10.000 funti (12.000 evra) kako bi izgledala poput Barbike i tu ne planira stane.

Naime, Doli Miks dolazi iz porodice koja je povezana s kraljevskom porodicom, ali nikada nije imala osećaj da se uklopilasa njima. Ova 29-godišnjakinja je oduvek želela da izgleda poput Barbike. Želela je da imat plavu kosu, velike grudi i ogromne usne.

To joj se i ostvarilo i sada živi svoj san.

"Moj cilj je da izgledam više plastično nego ljudski. Uvek sam želela da izgledatm kao plastična lutka" izjavila je.
Doli je izdvojila je više od 10.000 funti kako bi postigla željeni izgled.

Tvrdi da je oduvek bila umetnička duša, ali da njen otac nikad nije imao 'sluha' za takav tip umetnosti, što je značilo da je nije podržavao.

"Nisam videla svoju porodicu mnogo godina. Oni me ne podržavaju u traženju svog identiteta. Toliko je ružnih reči s kojima je porodica opisala moj izgled. Rekli su mi da sam odvratna i da izgledam užasno" rekla je.

Dodala je da je plan njene porodice bio da se uda i da ima puno dece.

"Moja krvna loza je vrlo važna i seže prilično daleko u kraljevsku porodicu. Stalno su pokušavali da me spoje sa sinovima bogatih zemljoposednika. To mi se stvarno uopšte nije svidjelo" dodaje.

Doli se u London preselila iz svoje porodične kuće u Batu u ranim dvadesetima kako bi mogla slobodno da živi, a počela je i da čita i erotsku literaturu i pornografiju.
Od tada je tokom godina potrošila 10.000 funti (12.000 evra) na estetske zahvate. Prvi put je operisala grudi u ranim dvadesetima, pa je iz veličine 34B došla na 34E veličinu.

Sada njene grudi teže četiri kilograma, a redovno dobija injekcije botoksa i hijalurona za usne kako bi joj lice izgledalo plastično.

Njen izgled privukao je više od 17.000 pratilaca na Instagramu i podstakao ju je da pokrene posao sa linijom odeće. Trenutno prodaje ružičaste kratke majice sa sloganima "Bimbo" i "Barbi" za žene istomišljenice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: