Poznato stanje glumca Branka Cvejića

Legendarni glumac Branko Cvejić je danas hospitalizovan usled lošeg zdravstvenog stanja, mediji su nakon toga preneli informaciju da je u pitanju bio kardiovaskularni problem.

Život

Izvor: B92

Sreda, 06.07.2022.

14:24

Poznato stanje glumca Branka Cvejića
Foto: Printskrin/TV Prva

Glumcu je, kako prenose domaći mediji, pozlilo pre sedam dana tokom probe u JDP-u. Cvejić se navodno sada nalazi u Kliničkom centru Srbije zbog kardiovaskularnih problema izazvanim usled velikih vrućina prethodnih dana.

Mediji su preneli informaciju da je Branko Cvejić trenutno u stabilnom stanju, ali da je zadržan u bolnici zbog problema sa srcem.

Situacija nalaže da mu se u takvim okolnostima urade sve pretrage, odnosno kompletna dijagnostika, ali ni o kakvim sumnjama, a kamoli dijagnostikovanim bolestima se za sada ne može govoriti.

Glumac Branko Cvejića (75) najpoznatiji je po ulozi Baneta Bumbara u kultnom filmu "Grlom u jagode", a mlađe generacije su ga zavolele u rolama koje je ostvario u mnogim filmovima i domaćim serijama kao što su "Bela lađa", "Sinđelići", "Jagoda u supermarketu", "Biće bolje"...

Branko je i dalje i te kako aktivan u glumi, dok se u javnosti pojavljuje dozirano.

Podsećamo, glumac je pre četiri godine imao operaciju na srcu. Lekari su mu tada ugradili i bajpas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: