Džonson jako stisnuo novozelandsku premijerku: "Beži i zatvori vrata"

Snimak susreta britanskog premijera Borisa Džonsona sa novozelandskom premijerkom Džasindom Ardern postao je viralan, a čim krenete da ga gledate shvatićete i zašto.

Život

Izvor: index.hr

Subota, 02.07.2022.

17:47

Džonson jako stisnuo novozelandsku premijerku:
Foto:EPA/ Chris J. Ratcliffe / POOL

Arden je trenutno u Velikoj Britaniji i ovo je njeno prvo putovanje u tu zemlju otkako je počela pandemija kovida 19. Sastala se sa premijerom Džonsonom u prostorijama vlade u Londonu, a pred fotografima i snimateljima Boris je Džasindi pružio ruku i krenuli su da se rukuju.

Snimak je postao hit jer su ljudi primetili koliko snažno se Džonson rukovao sa novozelandskom premijerkom, a neki su se čak i zabrinuli da li ju je nakon toga bolela ruka. Tviteraši se ne prestaju da se šale sa ovim klipom. "Džasinda Ardern zamalo je izgubila desnu ruku na pragu br. 10", "Dobro je, puno je vežbao s tom rukom", "Džasinda, beži i zatvori vrata, onda možeš da vodiš državu", "Draga Džasinda, molim te prebroj jesu li ti svi prsti na mestu", samo su neke od fora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: