Pobednici Evrovizije stižu u Hrvatsku - prvi nastup posle Torina

Pobednici Eurosonga, ukrajinska rep grupa Kaluš Orkestar, novi su izvođači Sea Star festivala. Momci o kojima nakon pobede na Eurosongu bruji cela Evropa svoj prvi koncert imaće u Hrvatskoj na prvom velikom festivalu u našoj zemlji nakon dve godine, potvrdili su organizatori festivala.

Život

Izvor: index.hr

Četvrtak, 19.05.2022.

12:56

Pobednici Evrovizije stižu u Hrvatsku - prvi nastup posle Torina
Foto: Profimedia

Sea Star festival održaće se u Umagu 27. i 28. maj. Osim Kaluša u Umagu će nastupiti i Konstrakta, što će zasigurno obradovati hiljade fanova koje je u poslednja dva meseca stekla u Hrvatskoj.

Uz njih, line-up u laguni Stella Maris 27. i 28. maja činiće jedna od najtraženijih hip hop zvezda današnjice, Igi Azelija, Konstrakta, Ameli Lens, Senidah, Buč Kesidi, Umek, Adiel, Tijana T, Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa i mnogi drugi.

Ulaznice koštaju 299 kuna, što je 4.600 dinara, a mogu se pronaći na službenim stranicama festivala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

94 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: