Krišom slikao Novaka tokom leta - svi se pitaju koju knjigu čita FOTO

Novak Đoković je u ponedeljak stigao u Srbiju letom iz Dubaija, nakon 11 dana provedenih u Melburnu. Prethodnih dana, više nego ikada, svaki njegov izlazak u javnost bio je medijski ispraćen - koliko je bilo moguće.

Život

Izvor: B92

Utorak, 18.01.2022.

08:37

Krišom slikao Novaka tokom leta - svi se pitaju koju knjigu čita FOTO
Foto: Profimedia

Osim toga da je razočaran zbog odluke australijskog ministra Hoka da mu oduzme vizu, nećemo odmah saznati kakva su tačno bila Novakova razmišljanja tokom australijske drame, s obzirom da on neće davati izjave dok se Australija Open zvanično i ne završi.

Srbi nisu posebni – Biljana Srbljanović o Novaku: "To nema veze sa borbom za demokratiju"

Međutim, od Đokovića smo navikli da je u svim situacijama pozitivan, a čini se da je i ovaj put, i to prilikom deportacije iz Australije, odnosno tokom leta ka Beogradu, našao način da pronađe mir.

Let iz Australije je u svakom trenutku pratilo više hiljada ljudi, a pojavio se i snimak Novakovog tima u avionu. Dan kasnije, društvenim mrežama kruži i fotografija koju je krišom napravio jedan od putnika, a na kojoj se vidi da je Đoković dugačak let prekratio čitajući jednu knjigu.

"Da si silovatelj devojčica": Rudan strastveno brani Novaka

Iako nije jasno koji naslov je u pitanju, na pitanje iz objave: "Šta čita Novak? Samo netačni odgovori?", u komentarima su se izređali razni predlozi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

104 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: