Zbog Donalda Trampa - 100 tableta: "Gore od raka"

Glumica Keti Grifin govorila je o svojoj borbi sa zavisnošću i problemima sa mentalnim zdravljem usled borbe s rakom, koju je sada uspešno okončala, a tom prilikom je priznala da se njeno stanje pogoršalo zbog "incidenta" sa Donaldom Trampom.

Život

Izvor: B92

Petak, 03.12.2021.

08:11

Zbog Donalda Trampa - 100 tableta:
Foto: Profimedia

Komičarka je priznala da je pala u dublju zavisnost zbog zatvaranja uzrokovanog pandemijom koronavirusa, ali i zbog toga što je osećala da se veliki broj ljudi ljutio na nju zbog njene kontroverzne fotomontaže na kojoj drži odsečenu glavu bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.

"Taj incident mi je bio mnogo strašniji od raka. Osećala sam se kao da me ceo svet mrzi. Ceo svet misli da si odvratan i nebitan", rekla je.

Tada je počela sa češćom konzumacijom lekova, a ubrzo je pokušala da izvrši samoubstvo.

CNN otpustio komičarku zbog fotografije sa Trampovom glavom

"Kada se dogodio incident s Trampom, i još ta situacija s karantinom, počela sam da pijem tablete po ceo dan. U glavi mi se pojavio glas koji je govorio: 'Ne bi trebalo više da budeš ovde. Bilo je dobro, ali sad je vreme da ideš'. Imala sam tu maštariju da će moj muž pronaći nekog divnog, ko mu više odgovara. Napisala sam oproštajnu poruku, a onda sam popila oko 100 tableta", prisetila se Grifin.

Ipak, ovih dana je njeno mentalno zdravlje mnogo bolje.

"Iz nekog razloga, otkako sam preživela, sad se svemu smejem. Ceo dan hodam okolo kikoćući se jer se osećam kao da me nešto promašilo za dlaku, pa se sad samo smejem svemu, i nekako sam srećnija", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: