Preminuo glumac iz serije "Prijatelji": Majl Tajler izgubio bitku sa opakom bolešću

Američki glumac Džejms Majkl Tajler, koji je najpoznatiji po ulozi Gantera u seriji "Prijatelji", preminuo je u 59. godini.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 24.10.2021.

23:58

Preminuo glumac iz serije
Foto: Profimedia

Tajler je preminuo mirno, u svojoj kući u Los Anđelesu u nedelju ujutro, navodi se u saopštenju njegovog menadžera. Tajleru je 2018. dijagnostikovan uznapredovali rak prostate koji se kasnije proširio na njegove kosti.

"Želeći da pomogne što većem broju ljudi, hrabro je podelio svoju priču i postao borac da oni sa prostatom dobiju test krvi već sa 40 godina", rekao je njegov menadžer.

Iako nije imao istu količinu vremena na ekranu kao šest glavnih likova iz Prijatelja, Ganter je bio i ostao popularna figura među fanovima Prijatelja.

U maju, Tajler se nakratko pojavio u specijalu, tokom ponovnog okupljanja "Prijatelja", preko Zoom-a

"Bilo je to najupečatljivijih 10 godina mog života, iskreno. Nisam mogao zamisliti samo bolje iskustvo. Svi ovi momci su bili fantastični i jednostavno je bilo zadovoljstvo raditi sa njima. Osećao se veoma, veoma posebno", rekao je glumac tada u emisiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: