Keli Ozborn na odvikavanju od alkohola - sedmi put

Keli Ozborn se "prijavila na odvikavanje" nakon što je priznala da se posle četiri godine trezvenosti opet vratila alkoholu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 19.10.2021.

08:00

Keli Ozborn na odvikavanju od alkohola - sedmi put
Foto: Profimedia

Poznata zvezda, koja je ćerka Ozija i Šeron Ozborn, lečiće se na klinici u Teksasu, kako piše "Radar Online".

Izvor blizak porodici rekao je za pomenuti medij: "Skandal oko izlaska njene majke iz 'The Talk' imao je ogroman uticaj na nju. Takođe, Ozi ima Parkinsonovu bolest i oštećeni su mu nervi. Keli je sve to odjednom pogodilo".

Šeron je napustila "The Talk" u martu nakon što je branila Pirsa Morgana zbog komentara o Megan Markl, dok je prošlog januara otkriveno da se Ozi bori protiv Parkinsonove bolesti.

Keli je pre nekoliko meseci na Instagramu napisala: "O ovome mi je malo teško da govorim, ali obećala sam vam da ću uvek biti iskrena sa vama u vezi sa tim šta se dešava na mom putu oporavka.

"Poklekla sam, nisam ponosna na to, ali vraćam se na pravi put i ove nedelje ću raditi podkast u kome ću pričati šta se dogodilo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: