Srpska glumica imala saobraćajni udes, polomljena joj rebra, pozitivna i na koronu

Srpska glumica Vesna Pećanac povređena je u saobraćajnoj nesreći, a to je na društvenim mrežama potvrdio njen sin Petar Nikolić, koji je naveo i da je glumica pozitivna na koronavirus.

Život

Izvor: B92

Utorak, 28.09.2021.

13:52

Srpska glumica imala saobraćajni udes, polomljena joj rebra, pozitivna i na koronu
Foto: Wikimedia Commons/Stevan Kragujeviæ

Vesna Pećanac je, kako je napisao njen sin, zbrinuta u bolnici u Batajnici, gde je otkriveno i da ima i koronavirus.

Petar Nikolić, sin glumice i filmskog reditelja Živka Nikolića, objavio je na Fejsbuku da je Vesna Pećanac imala saobraćajnu nesreću u ponedeljak i da joj je slomljeno pet rebara.

Prema njegovim rečima, u Kliničkom centru joj je utvrđeno da je pozitivna na kovid 19, odakle je prebačena u bolnicu u Batajnici, zbog čega, kako kaže Petar, ne može da je poseti. Podsetimo, Vesna Pećanac je bila udata za reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima dva sina, a neke od svojih najpoznatijih uloga ostvarila je u njegovim filmovima "Lepota poroka" i "Čudo neviđeno".

Publika je pamti i kao Jeku iz serije "Đekna još nije umrla, a kad će ne znamo", a veliki deo karijere provela je u "Ateljeu 212".

Vesna je obožavala svoju profesiju i govorila da nikada ne želi da ode u penziju, međutim porodične tragedije učinile su da se odvoji od scene. Za kratko vreme izgubila je muža i roditelje i nije mogla da podnese da gleda kako se ljudi oko nje smeju.

Nakon smrti supruga, u javnosti se 2006. godine pojavila informacija da Vesnu zlostavlja sin. Glumica je tada navodno iz porodičnog doma pobegla u prihvatilište za žrtve nasilja u porodici.

O navodnom zlostavljanju sina Vesna nikada nije želela da govori, već se uvek hrabro, sa osmehom, priseća detalja iz prošlosti, kako iz poslovnog tako i iz privatnog života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: