Severina stala u odbranu: "Političari, pomozite"

Pevačica Severina objavila je na svom Instagram profilu video koji je apel za pomoć majci kojoj su deca oduzeta iako je, kako tvrdi, pokušala da ih zaštiti od oca zlostavljača.

Život

Izvor: B92

Utorak, 28.09.2021.

13:29

Severina stala u odbranu:
Foto: Profimedia

Severina je na početku objave istakla: "I decu oduzimaju, zar ne?"

Severina posle provale u njen stan u Zagrebu: "Meni su ukrali dete"

Uz poziv tamošnjim političarima i stručnjacima da pomognu ovoj majci i "spasu njenu decu", pevačica je napisala:

"Grozno je kad vam oduzmu stan, a sad zamislite kako je kad majci oduzmu decu? Samo zato što je pokušala da ih zaštiti od oca zlostavljača.

U sistemu zaštite dece nešto debelo ne valja. Vreme je promena. Ali na njih ne mogu da čekaju pojedine žrtve. U ovom slučaju reč je o dve devojčice, čija mama čini sve da ih spasi od 'oduzimanja'. Kao što sam obećala, želim da pomognem roditeljima koji su žrtve institucionalnog nasilja i koncepta 'otuđenja'. Ko nije doživeo teško da može da razume. U majčino ime, koja mora da krije svoj identitet, govore iz ženskog udruženja B.a.B.e. i hvala im na tome i hvala što brinu o njoj.

Severina priznala da je u sukobu sa patrijarhom Porfirijem; "Neka se pomoli za spas svoje duše"

"Političarke i političari, stručnjakinje i stručnjaci pomozite majci, spasite decu! Molim vas, pogledajte ovaj video", piše u opisu video-snimka koji je Severina podelila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: