Jokanović zbog Nenadovića poručio antivakserima: Koju potrebu imate da gnusno lažete? Sram vas bilo

Glumac Nenad Nenadović preminuo je danas u 57. godini, brojne prijatelje i kolege je pogodila ova vest. Međutim, nakon saznanja o smrti glumca, na društvenim mrežama se pokrenula polemika o tome da li je bio vakcinisan trećom dozom.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 23.09.2021.

17:42

Jokanović zbog Nenadovića poručio antivakserima: Koju potrebu imate da gnusno lažete? Sram vas bilo
Foto:Printscreen/ Prva Tv

Kako je glumac bio hospitalizovan zbog poteškoća izazvanih kao posledica koronavirusa, mnogi su počeli da šire vest o tome da je bio vakcinisan.

"Tužno jutro, dragi Nešo" - poznati se opraštaju od Nenadovića; "Sa anđelima, druže moj"

Ispod jedne objave na Fejsbuku, koja je bila o smrti Nenadovića, jedan korisnik ove društvene mreže ostavio je komentar – "Komplikacija izazvanih kovidom ili trećom dozom vakcine koju je primio u četvrtak?"

Jokanović je video taj komentar, na šta je dao odgovor.

"Koju potrebu imate da tako gnusno lažete? Bio je moj prijatelj i saradnik i nažalost – nije bio vakcinisan nijednom dozom. Sram vas bilo!", napisao je Jokanović.

Nenadović je svoj poslednji intervju dao za Televiziju "Prva" i u njemo govorio o uspehu serije "Igra sudbine", kao i o tome koliko se nada da neće otići u penziju dok se Buha ne renovira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

169 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

20 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: